Girona

Més reclam a Miami

Milloren l’oferta. La Lliga assumeix les compensacions, amb una estada amb dues nits d’hotel per 450 euros com a novetat

La LFP i el Girona han anat treballant per a la disputa del partit a Miami, i un dels punts més controvertits és el greuge que representa per als abonats del Girona perdre’s el partit a Montilivi, que tenien inclòs en l’abonament. La Lliga ha fet arribar a Aficiones Unidas –l’entitat que engloba les associacions de penyes del futbol estatal– el document de compensacions, en què assumeix els punts que explicava dimarts aquest diari i en millora algunes condicions. El matís més rellevant és que la segona possibilitat –anar a Miami però allargar-hi l’estada– inclou dues nits d’hotel i no només una. El cap de setmana, amb els desplaçaments i l’entrada inclosos, surt per 450 euros, cosa que fa més atractiva la proposta. També canvia la fiança (de 500 a 250 euros) que s’ha d’abonar de la primera alternativa, fer el viatge de franc a Miami sortint el mateix dia del partit i tornant un cop s’acabi. La tercera opció és canviar el Girona-Barça pel duel al Camp Nou del dia 23 de setembre. I per als que no volen cap de les anteriors, la Lliga confirma que retornaran un 40% del preu de l’abonament.

1. VIATGE DE FRANC
Anada, partit i tornada
Subvencionat per la Lliga, el viatge inclou els bitllets d’avió, l’entrada i el desplaçament a l’aeroport. Arriba dissabte al matí a Miami i marxa després del partit. Fiança de 250 euros (o de 400 euros per un nucli familiar).
Límit de 1.500 places
2. CAP DE SETMANA
Dues nits d’hotel
Els abonats tenen la possibilitat d’ampliar l’estada al cap de setmana. Inclou els vols, dues nits en un hotel de quatre estrelles a Miami, trasllats a l’aeroport, a l’hotel i a l’estadi.
450 euros
per persona
Límit de 1.500 places
(acumulades entre l’opció 1 i la 2).
3. AL CAMP NOU (*)
Entrades per al Barça-Girona
La tercera alternativa que proposa la LFP és substituir l’entrada del Girona-Barça per una del Barça-Girona, programat pel diumenge 23 de setembre (20.45 h).
Límit de 5.000 entrades
(*)
La proposta de la Lliga no inclou la rebaixa d’un 20% de l’abonament, que el Girona hauria de decidir si assumeix.
4. L’ABONAMENT
Descompte d’un 40%
Els abonats que decideixin no agafar-se a cap de les opcions anteriors podran demanar la devolució d’un 40% de l’import de l’abonament anual, com a compensació per haver-se perdut un partit que entrava en el carnet.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)