3a divisió FEF

Mai és massa d’hora

3a divisió. Amb les primeres diferències establertes, tots els equips són conscients que avançar la feina i sumar en les primeres jornades ajuda en el desenvolupament de la lliga

Res no és greu ni definitiu en la quarta jornada. Però els tres primers partits de competició ja han deixat pinzellades del que pot esdevenir aquest curs a la tercera divisió. No deu ser casualitat que quatre dels cinc últims llocs siguin ocupats per equips que van ascendir des de la primera catalana (el cinquè és el Santboià, que ha hagut de fitxar molts jugadors procedents de primera catalana i renunciar als que tenia lligats de tercera per culpa de la multa d’Hisenda), ni que en les primeres posicions ja hi comenci a haver els sospitosos habituals de cada temporada (Prat, Sant Andreu, Ascó o Terrassa). La quarta jornada, doncs, serà interessant per veure si aquestes dinàmiques s’accentuen o si, en canvi, les distàncies comencen a escurçar-se, tenint en compte els duels directes que hi ha a banda i banda de la classificació.

En la part alta, l’enfrontament més destacat és el que disputaran la Pobla de Mafumet i l’Ascó, el duel entre els dos únics equips de la demarcació de Tarragona en la categoria. El filial del Nàstic és l’equip més en forma de la competició, amb dues contundents victòries consecutives, i ara li tocarà veure’s les cares amb l’Ascó, tot un especialista a fora de casa. El conjunt de la Ribera d’Ebre ha disputat els dos últims partits a domicili i els ha guanyat per 0-1. Ara n’hi disputarà dos més de consecutius –estan canviant la gespa natural de l’estadi municipal per una d’híbrida– i espera treure’n un rèdit similar.

El Terrassa i el Vilafranca també disputaran un duel molt interessant entre equips aspirants al quart lloc. Els de Cristian Garcia encara no han perdut cap partit, tot i que els dos últims empats consecutius tenen gust de poc per ells. Els d’Iván Moreno arriben després de la jornada de descans amb ganes de repetir el darrer triomf a domicili (1-2 contra el Reus B).

Preparats per a la jornada de la Diada

La quarta jornada s’avança sencera sense excepcions al dissabte, perquè els equips tindran tres dies de descans, ja que la cinquena es disputarà el dimarts 11 de setembre. La federació ha hagut d’introduir més jornades intersetmanals a la categoria del que és habitual a causa de la inclusió del Sants com a 21è equip. A banda de l’11 de setembre, en la primera volta també es disputarà una jornada intersetmanal el dia de Tots Sants, i en la segona volta la jornada 33 està prevista per al dimecres 20 de març. El Sant Andreu descansarà la propera.

Presses en els equips de la zona baixa

Tot i ser un nouvingut en la categoria, a la Grama no li ha agradat el que s’ha vist en les primeres tres jornades i ja ha començat a fer els primers canvis en la plantilla, que han comportat l’arribada de dos jugadors (Pluvins i Cristo) i la sortida de Tejada. En tot cas, el conjunt colomenc té l’oportunitat de sortir de la zona de descens, ja que s’enfronta a un rival directe, el Sants, i a casa. No serà l’únic xoc entre equips de la part baixa, ja que el Sant Cristòfor, cuer de la categoria, se les haurà amb l’Europa, que tampoc ha guanyat encara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)