Pitu marca la diferència

Un golàs. El Llagostera supera el Santfeliuenc gràcies al talent del capità, que fa l’únic gol del partit amb un xut marca de la casa abans del descans

llagostera 1 santfeliuenc 0

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Viale, Pol Gómez, Bigas, Yeray (Cunill, 70’), Pitu, Gil Muntadas (Crespo, 81’), Moussa, Erik Jiménez (Marc Medina, 59’) i Sascha.SANTFELIUENC:Toni, Míchel, Gerard, Adrià, Jaume, Maldo, Juanjo Prior, Kevin (David López, 74’), Adri (Romo, 46’), Josele i Sani (Joel, 70’).GOLS:1-0 (36’) Pitu.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Erik Jiménez, Pol Gómez i Viale; i als visitants Prior, Adrià i Romo.PÚBLIC:uns 350 espectadors

Un dels objectius de l’inici de temporada del Llagostera s’ha complert, i és que els d’Oriol Alsina han aconseguit fer del municipal un fortí i sumar els sis punts possibles. Contra el Sants va ser amb l’estratègia, però ahir, contra un Santfeliuenc combatiu, la diferència la va marcar un golàs de Pitu (1-0).

El Llagostera va començar el partit prement l’accelerador i Gil Muntadas va necessitar només mig minut per tenir la primera ocasió amb una volea que va sortir fora després de picar al travesser. Va ser el primer avís dels llagosterencs, que van tenir el domini territorial gràcies a un Sascha que va despenjar absolutament totes les pilotes llargues que arribaven des de la defensa. Tot i això, el Santfeliuenc, que va intentar combinar més que els locals, també va arribar amb perill, sobretot amb un xut de Maldo que Marcos va desviar amb la punta dels dits. Amb el pas dels minuts el ritme va baixar i va ser llavors quan va aparèixer la màgia de Pitu per inaugurar el marcador amb un xutàs des del vèrtex de l’àrea lluny de l’abast de Toni. Un autèntic golàs. El gol va deixar molt tocats els visitants i Moussa i Sascha van tenir dues ocasions claríssimes per fer el segon abans del descans, però Toni va frustrar els dos intents.

Després de la represa el partit va tenir el guió que volia el Llagostera. Menys ritme, més interrupcions i, el més important, moltes menys arribades a l’àrea. Romo, només de començar, va ser l’únic del Santfeliuenc que va donar un ensurt als d’Alsina, que també ho van provar sense gaire empenta per mitjà de Moussa, Sascha i Gil. En els últims minuts els llagosterencs, que es van acular, sí que van patir una mica més, però es van assegurar el triomf sense concedir cap ocasió clara, més enllà d’un bon xut de Romo en l’afegit.

Hem tornat a guanyar 1-0. A casa tenim seguretat defensiva, però hem de millorar perquè en la segona part hem fet un pas enrere
En la primera part hem tingut ocasions per sentenciar el partit i en la segona hem patit més