2a divisió A

El Reus cau contra l’Albacete (1-2)

El Reus ha perdut a casa contra un Albacete més efectiu i, sobretot, més afortunat.

Els locals han començat amb força, empesos per una afició que, malgrat que no ha omplert l’estadi, ha fet costat als jugadors i ha mostrat el seu desacord amb la LFP en la crisi de les inscripcions i el límit salarial. El Reus, endollat i buscant l’àrea rival, ha començat portant perill. Però en la primera arribada de l’Albacete, una centrada de Bela ha sorprès Edgar Badia en no rematar-la Zozulia i ha acabat dins la porteria (18’). El gol ha fet mal al Reus, que no ha reaccionat fins poc abans del descans amb un xut de Mario i un altre de Ledes.

El Reus tampoc ha tingut sort a l’inici de la segona part. Després d’un avís del local Borja, l’Albacete ha fet el segon en una acció desafortunada de la defensa roig-i-negre (55’). Quan el Reus semblava mort, Enri ha aprofitat una topada entre el porter Tomeu i Fran García per marcar i tornar els locals al partit (72’). Reviscolat, el Reus ha fet patir l’Albacete, però sense encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)