1a femenina

El Barça inicia un nou camí a Europa

Champions League fem. Les blaugrana debuten al camp de BIIK Kazygurt (13.00 h)

Al Kazakhstan i contra un vell conegut, el BIIK Kazygurt, a qui les blaugrana ja van eliminar en l’edició de la Champions de fa tres cursos, el femení del Barça s’estrenarà en una nova temporada de la màxima competició europea (13.00 hora local).

“Fa tres anys ja només vam poder aconseguir un empat allà, així que cal respectar-los i afrontar el partit amb la màxima prudència i intensitat”, va dir el tècnic Fran Sánchez abans de marxar cap al Kazakhstan, on ahir la plantilla va fer una sessió d’entrenament. Per a l’anada d’aquesta primera eliminatòria, el preparador barceloní va deixar a casa jugadores importants com Martens, Vicky Losada, Marta Torrejón o Mariona, totes elles titulars en el primer partit de lliga al camp de l’Athletic. “Tenim una plantilla força àmplia i esperem que les jugadores que no van jugar ens ajudin a afrontar el partit amb les mateixes garanties”, va avisar Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)