1a femenina

El Barça confia a capgirar l’eliminatòria al Mini

Champions fem. Les blaugrana necessiten remuntar dos gols en contra

Dura patacada a Kazakhstan de l’equip femení del Barça, que haurà de remuntar a la tornada al Miniestadi si no vol quedar eliminat de bon començament. Les blaugrana, que han superat aquesta primera fase els darrers cinc anys –els dos últims sentenciant ja a l’anada–, es van complicar la vida en un partit en què tot el que hauria pogut sortir malament va sortir malament. “Tot i no fer un bon partit hem tingut ocasions per fer més d’un gol i elles ens han penalitzat en les poques que han tingut”, va explicar el tècnic, Fran Sánchez, tot just acabat el partit.

Més contundent es va mostrar una de les futbolistes amb més experiència de l’equip, Alexia Putellas, convençuda de les possibilitats de l’equip de capgirar l’eliminatòria. “El resultat no crec que sigui el reflex del partit. Toca aprendre d’aquesta situació: queden 90 minuts i ho tirarem endavant segur. Al Mini els haurem de demostrar qui és el Barça i per això l’afició també ens ha d’ajudar”, va dir la migcampista. En l’eliminatòria de fa tres anys, el Barça va guanyar el BIIK Kazygurt per 4-1 en el partit de tornada, un resultat que també serviria d’aquí a quinze dies per classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)