3a divisió FEF

Final d’una setmana eterna

3a divisió. La categoria ‘amateur’ més alta tanca avui un cicle de tres partits en set dies amb la classificació ben diferenciada i sense sorpreses: els favorits són en la part alta de la taula

Els equips afronten com poden les jornades intersetmanals. En una categoria en què la gran majoria de jugadors i entrenadors tenen altres feines, jugar un dimarts sempre és traumàtic. I tot i que el passat 11 de setembre, quan es va disputar la cinquena jornada era festiu, el desgast és evident. Avui, doncs, es posa final a una setmana atípica en la categoria en què els equips han hagut de fer quilòmetres i desgastar-se amb tres enfrontaments en set dies. Només se n’han salvat dos equips: el Cerdanyola, que va descansar en la quarta jornada, i l’Horta, que descansa avui. El Sant Andreu no va jugar dimarts en lliga però ho va fer dimecres en la copa.

Precisament els quadribarrats, que a més van afrontar una pròrroga per passar d’eliminatòria, disputaran un dels partits més destacats de la jornada. El Terrassa rep l’equip de Mikel Azparren en plena pugna per ingressar en zona de promoció. Al Vallès continua l’aposta pel futbol de toc però els resultats no han estat prou abundants i al Narcís Sala han d’aprendre a sobreposar-se al desgast de la doble competició que ja els va fer caure la setmana passada contra el filial del Reus.

El gran objectiu dels dos equips és retallar distàncies amb els grans equips de la categoria. La classificació sembla seguir a grans trets els conductes habituals que marca el període entre cursos amb els pressupostos més generosos en la part alta i els més modestos en la part baixa. Només hi ha una excepció: l’Horta. I a la recerca d’aquest equip –que baixarà llocs perquè avui descansa– hi ha l’Hospitalet i l’Ascó que es veuran les cares en un duel directe entre favorits. En la travessia a domicili dels de la Ribera d’Ebre, se n’estan sortint (set de dotze punts). Els del Llobregat, en canvi, han ofert algun dubte més jugant al Municipal.

Duel directe per sortir dels llocs de descens

El Santboià i el Martinenc volen trencar els pronòstics que els situen com a candidats al descens. Però tots dos han començat en la part baixa. Avui, tindran l’oportunitat de foragitar fantasmes i respirar lluny de la cua si aconsegueixen un triomf en el partit que els enfrontarà al Joan Baptista Milà. Cap dels dos equips no ha guanyat encara tot i que els de Miguel López –que torna a casa seva– s’han mostrat més sòlids amb un registre de quatre empats i una derrota. El Santboià, en canvi, té dos empats i tres derrotes.

Els líders, contra equips de la part baixa

La Pobla i el Prat han imposat un ritme infernal en les primeres cinc jornades amb una competició ferotge entre tots dos per situar-se en les posicions capdavanteres. Avui, a priori, tindran duels més còmodes ja que juguen a casa contra equips de la zona baixa de la classificació. Però ni els potablava ni els grana es poden refiar perquè el Castelldefels i el Sants tenen pensat plantar cara. Els mariners han mostrat bones sensacions defensives però els ha mancat gol; mentre que els barcelonins han empatat en dos dels darrers tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)