2a divisió FEF

Chacopino reactiva el Badalona amb un doblet determinant

2a divisió B. Dos gols del davanter alacantí permeten als escapulats capgirar un 0-1

badalona 2 atL. llevant 1

BADALONA:Perales, Albarrán, Estelllés, Moyano (Chacopino, 46’), Dani Hernández, Robusté, Nana, Iván Agudo, Santi Magallán (Aly, 72’), Padilla (Giva, 46’) i Natalio.ATL. LLEVANT:Cárdenas, Genís (Pascual, 20’), Toni (Christian, 83’), Javier Soler, Álvaro, Fran Manzanara, Joan, Hinojosa (Pepelu, 55’), Juan Delgado, Arturo i Manu Viana.GOLS:0-1 (7’) Juan Delgado. 1-1 (58’) Chacopino. 2-1 (75’) Chacopino.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:als visitants Javier Soler, Pascual i Álvaro.COMENTARI:El Badalona va poder celebrar per fi una victòria aquesta temporada. El conjunt de Ramon Maria Calderé, a més, la va aconseguir exhibint una bona capacitat de reacció. I és que, en el minut 7, l’Atlètic Llevant va obrir la llauna quan Juan Delgado va aprofitar una greu errada defensiva local defensant una acció d’estratègia. Tot i el 0-1, el Badalona semblava no reaccionar. Això, fins que després del descans va haver-hi moviments a la banqueta. El gran protagonista del partit va ser Chacopino, que va reactivar el conjunt escapulat amb la seva entrada. I és que el davanter va ser un maldecap per a la rereguarda visitant, que va haver de sofrir-lo. Els dos gols que va fer el Badalona van ser seus. Van ser dianes similars. En l’1-1, va caçar un refús defensiu (58’) i en el 2-1 definitiu va aprofitar una pilota que prèviament havia desviat el porter visitant (75’).