Nàstic

Obstacles a la continuïtat

Nàstic. Les lesions, les sancions i les clàusules de cessió impedeixen a José Antonio Gordillo consolidar una parella de centrals titular. En els set partits oficials, se n’han vist sis de diferents

Les dificultats que té el Nàstic en l’arrencada de la lliga es reflecteixen en la demarcació de central, una de les més importants en qualsevol equip. La majoria d’entrenadors confien en dos jugadors per a l’eix de la defensa i, per poc que les coses funcionin, hi acostumen a fer pocs canvis. José Antonio Gordillo, en canvi, no ha pogut consolidar fins ara una parella de centrals per culpa de les lesions, de les sancions i de la clàusula en el contracte de cessió d’Albentosa que li impedirà enfrontar-se diumenge al Deportivo. En els set partits oficials, s’han vist sis de parelles de centrals diferents.

Gordillo va començar la lliga –quan Cadamuro encara estava a prova i Albentosa no havia estat incorporat– amb Josua Mejías i el mig centre Fali. També hi va confiar en el partit següent, però Fali es va lesionar abans del descans i en la segona part va ser substituït per Djetei. En la tercera jornada, l’eix de la defensa el van formar Cadamuro i Josua, però el primer va ser expulsat (i sancionat) i el segon en un dels següents entrenaments es va fer una lesió que encara li dura. Així, en la quarta jornada, van debutar César Arzo, que semblava que no entrava en els plans de Gordillo perquè havia faltat en diverses convocatòries, i Albentosa. El dimecres següent, en la copa, Gordillo va situar de centrals Cadamuro i Djetei. En els dos últims partits, amb bons resultats (1-0 contra l’Osasuna i 1-1 a Reus), Gordillo ha alineat junts Albentosa i Cadamuro, però diumenge no ho podrà tornar a fer per la baixa del d’Alzira. Amb Josua encara lesionat, caldrà veure si Gordillo escull Arzo o Djetei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)