Nàstic

Una millora a confirmar

Nàstic. La plantilla grana, que considera que a poc a poc està trobant la seva línia de joc, vol corroborar les bones sensacions contra el Dépor encadenant una segona victòria com a local

Una afirmació recurrent els últims dies al vestidor del Nou Estadi ha estat dir que l’equip, a poc a poc, ja està agafant la idea de joc que vol imprimir-li José Antonio Gordillo. Els terminis amb què es va anar configurant la plantilla en el mercat d’estiu, no del tot idonis, han condicionat molt el tècnic andalús, que ha hagut de fer força equilibris per poder disposar d’un bloc en un estat òptim físicament. La victòria de fa quinze dies contra l’Osasuna i el punt esgarrapat a Reus, però, fan que a la plantilla s’hi hagi instal·lat un optimisme relatiu. Ara cal confirmar-lo i no serà senzill, ja que el Nàstic té avui tota una prova de foc contra un pes pesant com el Deportivo.

La consigna amb què la plantilla afronta la cita d’aquesta nit, doncs, és molt clara: fer que aquesta millora de sensacions transcendeixi a la gespa. Gordillo parla clar: “Volem confirmar la reacció contra un gran equip. Esperem que tot el treball que fem surti a la llum en aquest partit.” Per mirar de fer mal un rival de l’entitat del Deportivo, l’entrenador no preveu un canvi de sistema, si bé pot fer alguna variació per adaptar-se al que plantegi el contrincant: “Pot ser que en alguna línia toquem alguna cosa, però si ho fem serà poc. Ells són un conjunt potent i mirarem de trobar les seves febleses, si és que en tenen.” Un dels principals maldecaps per a l’entrenador són les baixes que estan condicionant la rereguarda. I és que Gordillo no podrà disposar del central Albentosa, al qual la clàusula de la por imposada pel Dépor li impedeix jugar, ni tampoc de Josua Mejía, Pol Valentín i Javi Jiménez. Tampoc no arribarà a temps el migcampista Ramiro Guerra i caldrà veure si Manu Del Moral, amb problemes físics tota la setmana, pot entrar a la llista.

Jugui qui jugui, en tot cas, haurà d’estar centrat a fer una feina fina. Això, segons el tècnic, és bàsic: “Per guanyar un dels dos o tres equips més potents de la categoria, s’ha de veure un Nàstic que estigui al cent per cent en totes les facetes. Cal també que tothom ofereixi el màxim del seu rendiment.” I és que, segons Gordillo, hi ha poques plantilles amb els quirats que té la del Deportivo: “És un equip molt treballat i organitzat que, en totes les seves línies, té jugadors amb nivell per estar jugant a primera divisió.”

L’AVANTMATX

Per guanyar un dels dos o tres equips més potents de la categoria s’ha de veure un Nàstic que estigui al 100% en totes les fases
Volem confirmar la reacció contra un gran equip. Esperem que tot el treball que fem surti a la llum
José Antonio Gordillo
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
No sé quin Nàstic esperar-me, però en tot cas ha sumat 4 punts de 6 i està en la bona línia
Natxo González
ENTRENADOR DEL DEPORTIVO

El Deportivo, amb més problemes fora de casa

Tot i que el Deportivo ha signat un inici de temporada positiu i ha fet bons els pronòstics que el situen com un dels grans favorits a l’ascens, al conjunt de Natxo González li està costat força més tirar endavant els partits a camp contrari, on ha sumat 5 punts de 12. De fet, en lliga, els gallecs només han estat capaços de guanyar al feu de l’Extremadura, el 24 d’agost passat. Els altres tres resultats no han estat positius (dos empats i una derrota). Tot i això, José Antonio Gordillo no se’n fia: “El Dépor és un equip molt poderós que a casa està oferint el màxim i guanyant amb solvència i, a camp contrari, està exhibint algun problema, sobretot en el darrer desplaçament al camp de l’Alcorcón. Tot i això, nosaltres haurem d’estar molt i molt fins si volem guanyar-los.” El tècnic del Deportivo, d’altra banda, espera que els seus a poc a poc ofereixin una imatge solvent també lluny de la Corunya. “No és el mateix jugar a casa que a fora, però en els desplaçaments ens hem d’intentar assemblar a l’equip que juga a Riazor. Això és el que intentem, que la idea que tenim és la mateixa”, afirma Natxo González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)