Nàstic

El preu de les concessions

Nàstic. L’equip tarragoní perd contra el Deportivo malgrat avançar-se amb un golàs de Tete Morente en el primer temps i tanca la jornada de nou en posicions de descens

nàstic 1 deportivo 3

NÀSTIC:Becerra; Roger Figueras, Arzo, Cadamuro, Abraham; Sebas Coris (Dumitru, 81’), Fali, Rocha, Tete Morente (Roger Brugué, 84’); Manu Barreiro i Uche (Luis Suárez, 71’).DEPORTIVO:Dani Giménez; David Simón, Domingos Duarte, Pablo Marí, Saúl; Didier Moreno, Pedro Mosquera, Carles Gil, Vicente Gómez (Santos, 85’); Qiuqe i Carlos Fernández (Fede Cartabia, 75’; Bergantiños, 82’).GOLS:1-0 (25’) Tete Morente. 1-1 (33’) Quique. 1-2 (68’) Quique. 1-3 (86’) Santos.ÀRBITRE:Areces Franco (col·legi asturià).T.G.:al local Tete Morente; i als visitants Carlos Fernández, Saúl i Domingos Duarte.PÚBLIC:5.790 espectadors.

Aquesta temporada, el Nàstic volia sortir de la rutina del patiment en què s’ha instal·lat els darrers anys, però no hi ha manera. El conjunt tarragoní ha arrencat en punt mort i ahir va desaprofitar una nova oportunitat per sortir de la zona de perill. Els grana tenien un test complicadíssim contra el Deportivo i no el van superar. Els de José Antonio Gordillo no van fer un mal partit, però van pagar les desconnexions defensives i van perdre tot i avançar-se amb un golàs de Tete Morente. Quique, amb un doblet, i Santos, ja a les acaballes, van fulminar un Nàstic que va tornar a la zona de descens.

L’estratègia dels grana era clara: mirar de contenir tot el talent que té el Deportivo i intentar fer-li mal en accions directes. Com a conseqüència d’això, els de casa van concedir la possessió de la pilota a un rival que combinava però al qual li costava arribar. D’entrada, doncs, qui va tenir les millors ocasions va ser el Nàstic, que va obrir la llauna mitjançant Tete Morente. Va ser en el minut 25 i l’extrem andalús va lluir-se, ja que va etzibar una canonada des de la frontal que es va colar per l’esquadra. L’1-0 va deixar estabornit el Dépor, que va estar a punt d’encaixar el segon en el 30. Per desgràcia, el xut d’Uche va marxar massa alt. Aquesta ocasió va ser un punt d’inflexió, ja que a partir de llavors els visitants van fer un pas endavant i van començar a generar més perill. Tot plegat tindria la seva recompensa en el 33, quan Quique va caçar un refús d’una bona intervenció de Becerra i va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Una concessió fatal

Després de la represa el Nàstic va fer un pas endavant i va buscar les pessigolles al rival pressionant-lo a dalt. Es van veure uns bons minuts del conjunt local. Per desgràcia, als de Gordillo els va costar concretar les arribades que van generar i, aquesta indolència, contra un rival com el Dépor, es paga cara. Sobretot si després, en defensa, falles. I això és precisament el que va passar. En el 67 Quique va capgirar el marcador amb el seu segon gol. El davanter visitant va entrar sol com un mussol i només va haver d’empènyer la pilota després d’una gran acció per la banda esquerra. L’1-2 va ser una garrotada massa forta i el Nàstic ja no es va refer. De fet, els grana encara van encaixar un tercer gol en una acció similar a la de la diana anterior. Qui la va culminar aquest cop va ser Santos (86’).

ELS VESTIDORS

L’1-2 ens ha fet molt mal i el resultat és massa càstig. Hem fet un bon partit contra un gran equip, sobretot els primers 60 minuts
L’1-2 i l’1-3 són dos gols que no ens poden marcar, perquè hi incidim. Tot i això, l’equip ha fet un bon treball
José Antonio Gordillo
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)