Nàstic

Potencial adormit

Nàstic. L’equip grana, malgrat les alternatives en atac, figura entre els menys realitzadors, amb quatre gols. Diumenge, al camp del Cadis, Gordillo tornarà a disposar de Manu del Moral

El Nàstic disposa d’una davantera experimentada i contrastada, amb Manu Barreiro, Ike Uche i Manu del Moral, a més de la projecció de Luis Suárez, que ha mostrat bones maneres. Malgrat això, l’equip grana està entre els menys golejadors de la categoria. Només ha fet quatre gols en els set partits de lliga –tampoc va marcar en el de copa–, una xifra que no empitjora cap equip i que igualen el Rayo Majadahonda i el Cadis. Precisament, l’equip andalús serà el rival de l’equip grana diumenge al vespre al Carranza, en un partit en què els grana esperen començar a despertar-se en atac. José Antonio Gordillo podrà tornar a disposar de Manu del Moral, que s’ha perdut els dos últims partits per unes molèsties, de manera que disposarà de tots els davanters. Fins ara, no ha tingut cap parella de puntes fixa.

Les baixes, al darrere

El Nàstic té les baixes en defensa. Arzo, Valentín, Josua i Javi Jiménez –els dos últims en la fase final de la recuperació–, a més de Guerra i Javi Márquez, es perdran el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)