Nàstic

El que compta de veritat

Nàstic. La plantilla insisteix que la línia de joc és ascendent, però admet que necessiten un triomf per foragitar nervis i evitar l’últim lloc

El Nàstic no ha començat bé la lliga i li costa redreçar el rumb. Després de set jornades, és penúltim. Les distàncies són encara curtes i hi ha temps per a tot, però la plantilla grana és conscient que necessiten acumular punts aviat perquè els nervis no els perjudiquin en excés i no els dificultin la missió d’abandonar la zona baixa. Si els resultats no anessin bé aquest cap de setmana –ensopegada diumenge a Cadis i victòria del Còrdova demà al seu estadi contra l’Almeria–, el Nàstic ocuparia l’últim lloc.

“Ens falta una victòria que ens doni tranquil·litat, perquè estem fent les coses bé. En l’últim partit, per exemple, contra un dels millors equips de la categoria, en la primera part vam ser superiors”, va afirmar ahir Manu Barreiro, segons el qual el partit contra el Deportivo de diumenge passat va mostrar coses bones del Nàstic malgrat el resultat final (1-3). “Tres punts ens donarien tranquil·litat i moral. Compten els resultats, ja que fer bons partits i no guanyar afecta.” Barreiro avisa que el Cadis, tan necessitat com ells –té un punt més–, és un equip agressiu que els obligarà a jugar amb intensitat.

Manu Barreiro i el groc

El Cadis va ser el primer equip professional de Manu Barreiro, que va vestir la samarreta groga les temporades 2007/08, a segona A, i 2008/09, a segona B. “Sempre és especial tornar a un camp on has jugat, i més si és tan espectacular com el Carranza. Va ser una època important, tot i que amb alts i baixos.” El curs 2007/08, un jove Barreiro va jugar el partit clau contra el Nàstic de la jornada 39, que va acabar amb victòria dels tarragonins, un 0-2 que va assegurar gairebé del tot la permanència als grana i va complicar les coses a un Cadis que acabaria baixant de categoria.

DUEL COMPROMÈS

Barreiro avisa que diumenge els espera a Cadis un equip agressiu i necessitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)