Lucas Viale alça el Llagostera

3a divisió. El central argentí, autor de dos gols, dona la victòria als llagosterencs en el temps afegit gràcies a un gran llançament de falta directa després que l’Europa igualés un 0-2 a favor

europa 2 llagostera 3

EUROPA:Priego, Germán, Oumar, Cano, Gabi, Prats (Varona, 70’), Soto (Torrentbó, 45’), Castell, Martínez, Alfons Serra i Elo (Èric, 58’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale, Pol Gómez, Bigas, Yeray (Amantini, 65’), Maik Molist (Arimany, 79’), Pitu (Arnau, 92’), Moussa, Gil Muntadas i Sascha.GOLS:0-1 (32’) Moussa. 0-2 (43’) Viale. 1-2 (45’) Oumar. 2-2 (57’) Martínez. 2-3 (91’) Viale.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als visitants Yeray, Pitu i Lucas Viale.PÚBLIC:Uns 900 espectadors al Nou Sardenya.

El Llagostera va guanyar en el temps afegit després que el central Lucas Viale, autor de dues dianes, enviés una falta directa des de la frontal a la creueta.

La primera part va ser intensa i amb un final frenètic. L’Europa exercia de local i estirava línies sempre que podia, mentre que el Llagostera, amb Marcos, aturava les escomeses escapulades. En el minut 32, Moussa va rebre a dins de l’àrea, va tenir temps per fer la mitja volta i buscar el xut ajustat al pal curt, lluny de l’abast de Priego. Amb els llagosterencs eufòrics, en el minut 43 Sascha va pentinar la pilota en el llançament d’un córner i Lucas Viale va marcar el 0-2, però en el darrer minut del primer temps, de nou a través d’un córner, Oumar va poder retallar distàncies per establir l’1-2 amb el qual es va arribar al descans. La diana va esperonar els locals, que després de la represa van dominar la possessió i van gaudir de les millors ocasions. En el minut 57, Martínez va rematar amb el cap una centrada que, tot i ser desviada per Marcos, va acabar traspassant la línia de gol.

El Llagostera va veure com l’avantatge de 0-2 s’esfumava encara amb mitja hora de joc però es va reactivar per mirar de trobar un botí suculent en una fase del matx oberta en què Amantini, sota pals, va salvar els d’Alsina del 3-2 dels escapulats (84’), però en què Viale es va convertir en l’heroi en el minut 91 executant magistralment una falta directa des de la frontal.

En la primera part hem estat superiors i en la segona l’Europa ha tingut algun moment millor. Crec que en el còmput general hem merescut guanyar
Ens han marcat dos gols d’estratègia, ho hem de millorar. Hem de saber controlar un partit que guanyes 0-2