3a divisió FEF

El Reus frena el triomf del líder

Imbatible. El filial roig-i-negre aconsegueix un empat a domicili però no pot marcar cap gol a Andrés, que no n’ha encaixat cap

ae prat 0 reus b 0

AE PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Ricarte, Juanito (Guillem, 65’), Putxi, Pla (Pau López, 75’), Padilla, Toni, Poves i Guiu (Zárate, 75’).REUS B:Chechu, Reina, Pau, Ayala, Lucas, Miravent, Dome, Gori (Modest, 77’), Iker (Fabra, 70’), Oribe (Rafa, 89’) i Forgas.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:al local Cárdenas; als visitants Miravent i Dome.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal Sagnier del Prat de Llobregat.

El Reus va aconseguir aturar la ratxa triomfant del líder però no va poder perforar la porteria d’Andrés en un partit amb més bones intencions que joc a les àrees i que va acabar amb repartiment de punts.

La primera meitat, força igualada, va arrencar amb alguna arribada de perill, especialment un cacau d’Àlex Pla que va anar massa alt. El filial reusenc, lluny d’espantar-se, va començar a gaudir de possessions més llargues i va guanyar confiança. Una falta lateral dels visitants que va acabar a les mans d’Andrés i un parell de xuts perillosos, novament d’Àlex Pla, van ser el més destacat abans del descans.

El pas pels vestidors va afavorir un Prat que va prémer l’accelerador durant els primers minuts, trepitjant l’àrea amb assiduïtat però sense concretar les oportunitats. Els visitants, obligats a buscar els contraatacs, s’haurien pogut avançar, però Forgas no va ser encertat amb el xut després de plantar-se sol a la frontal. A les acaballes del duel, una bona carrera de Guillem Jiménez per l’esquerra va acabar a les mans de Chechu en l’ocasió més clara dels darrers minuts per als dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)