2a divisió FEF

Set més que l’esperen

2a divisió B. El Peralada és un dels vuit equips de la categoria de bronze que després de set jornades encara no coneixen la victòria

Entre els 80 equips que hi ha en la categoria de bronze repartits en els quatre grups, ja només queden vuit equips –un 10%– que encara no han aconseguit cap victòria. La majoria són al grup tercer, i és que a part del Peralada hi ha el Castelló i l’Ebre, que tampoc han guanyat cap partit. Aquests tres, però, són els que més punts han aconseguit fins ara gràcies als sis empats del Castelló, els cinc del Peralada i els quatre de l’Ebre.

El grup 1 és l’únic on només hi ha un equip que no ha aconseguit cap triomf. El Rápido de Bouzas, de mal record per als xampanyers per la promoció d’ascens perduda, només ha sumat un punt en els set partits. En el grup 2 continuen sense guanyar el Gernika (3 punts) i el Durango (2 punts), mentre que en el grup 4 hi ha els casos del Villanovense (3 punts) i l’Atlético Malagueño, que és l’únic equip de segona B que ho ha perdut tot.

Grup 1
Rápido de Bouzas 1 punt (20è)
Grup 2
Gernika 3 punts (19è)
Durango 2 punts (20è)
Grup 3
Castelló 6 punts (18è)
Peralada 5 punts (19è)
Ebre 4 punts (20è)
Grup 4
Villanovense 3 punts (19è)
Atl. Malagueño 0 punts (20è)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)