2a divisió FEF

Calderé es queixa dels “satèl·lits”

Cansat. El tècnic del Badalona es rebel·la contra la pressió pels resultats a la qual està sotmès per elements externs al club

No va voler posar noms ni cognoms, però sembla evident que Ramon Maria Calderé no està del tot còmode a Badalona. I no és per culpa de l’afició, de la plantilla, del cos tècnic, ni de la directiva. És culpa dels “satèl·lits”, tal com ell mateix va explicar. L’entrenador del Badalona va ser molt contundent després de l’empat que va aconseguir el seu equip contra el Lleida (1-1) i es va rebel·lar contra la pressió a la qual està sotmès per elements externs que influeixen en el dia a dia del club.

“Com a entrenador només demano un terç de competició. Un terç. Sembla mentida que amb l’experiència i l’edat que tinc cada setmana sembla que m’estigui jugant el lloc”, va dir l’entrenador: “Avui sí que ataco perquè estic cansat. No tenim el pressupost del Lleida, ni un equip com el seu, així que ja n’hi ha prou que em pressionin cada setmana.” Calderé va ser preguntat sobre l’origen d’aquestes pressions però no va voler concretar. “Que quedi clar que no parlo de l’afició. Ni parlo del president ni de la seva junta directiva. Tothom és conscient del que hi ha des d’un principi. Són satèl·lits que hi ha al voltant del club”, va manifestar el tècnic: “S’ha de valorar el que hi ha ara. Com amb Manolo González, que va fer grans temporades amb un pressupost molt baix. El meu deure és defensar els jugadors. I ja n’hi ha prou.”

El Badalona va canviar durant l’estiu la seva estructura esportiva, amb el fitxatge de Calderé que va substituir González a la banqueta i Àlex Redondo, que es va incorporar com a nou director esportiu. Redondo és una persona molt vinculada a l’empresari José García Coe, col·laborador extern del Badalona –segons van explicar fonts de l’entitat a aquest diari– i amb qui el club va signar a l’estiu un acord amb la marca de roba que ell presideix a Espanya i Portugal, Hummel.

La darrera sortida

Adri Díaz deixarà d’entrenar amb l’equip i s’incorporarà a les files de la Fundació Grama, a tercera divisió. Díaz formava part dels cinc jugadors que el club li va dir que no els hi farien fitxa a deu hores per acabar el mercat i només tenia la sortida de la tercera o l’estranger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)