Els pals aturen el bon moment de l’Horta

Falta d’encert. Els locals van ser superiors però van topar tres vegades amb la fusta

HORTA 1 ASCÓ 1

HORTA:Eric; Guillem, Castillo, Coco, Genís; Galeano, Adri Lledó, Vives; Marc Rio (Nahuel, 64’), Domi (Jordan, 68’) i Ferran Tacón (Carricondo, 73’).ASCÓ:Eudald; Domingo (Pato, 46’), José Ramón, Miranda, Riki; Artur, Peke, Marcel; Masqué, Xavi Jaime (Sardà, 67’) i Bertomeu (Toldrà, 77’).GOLS:0-1 (40’) Bertomeu, de penal. 1-1 (45’) Ferran Tacón.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als locals Adri Lledó, Eric, Vives, Coco i Galeano, i als visitants Pato, Marcel, José Ramón i Artur.COMENTARI:L’Horta va topar amb la falta d’encert en la definició i tots dos equips es van haver de conformar amb el repartiment de punts. Tot i que els locals van sovintejar més l’àrea rival, va ser l’Ascó que es va avançar, en el minut 40, per mitjà de Bertomeu, que va transformar un penal dubtós comès pel porter Eric. Els de Nacho Castro, això sí, van reaccionar ràpidament i, abans del descans, Ferran Tacón, amb una volea des del segon pal, va retornar la igualtat. En la segona part, l’Ascó va patir la bona inèrcia en què es troba el conjunt del Feliu i Codina, i només els pals, que van aparèixer fins en tres ocasions al llarg del matx, van evitar que l’Horta completés la remuntada.