Nàstic

Una altra víctima a la llista

Nàstic. El club tarragoní, amb l’equip cuer, confirma la destitució de José Antonio Gordillo, la sisena en menys de dos anys, però no n’anuncia el substitut, que espera tancar avui

El Nàstic continua buscant el rumb que el porti a l’estabilitat, però de moment només col·lecciona destitucions d’entrenadors. Ahir va anunciar que José Antonio Gordillo deixa de ser el tècnic de l’equip, que després de deu jornades només ha aconseguit sis punts i és cuer. El consell d’administració, reunit entre les set de la tarda i les deu de la nit d’ahir, va fer oficial l’adeu del tècnic andalús, però no va tancar la incorporació del seu substitut, que espera enllestir avui.

Després de la reunió del consell, el director general, Lluís Fàbregas, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per explicar, sense acceptar preguntes, el motiu d’una decisió basada en els resultats. “Havíem de vèncer a Lugo i evitar l’últim lloc. Hem avaluat la situació i què ens ha portat fins aquí. Els 6 punts han obligat a prendre la decisió”, va afirmar Fàbregas, que va assegurar que els havia costar prendre la determinació perquè consideren que Gordillo és de la casa i que ha treballat amb molta honestedat. La destitució del tècnic andalús és la sisena destitució d’un entrenador al Nàstic des del desembre del 2016. Vicente Moreno, Juan Merino, Lluís Carreras, Antonio Rodríguez i Nano Rivas ja van córrer la mateixa sort que Gordillo en les dues temporades anteriors, en què l’equip grana va patir moltíssim per aconseguir la permanència.

José Antonio Gordillo, exjugador i exsecretari tècnic del club, es va fer càrrec de l’equip grana en les tres últimes jornades de la temporada passada, com a opció d’urgència per aconseguir una permanència que no havien pogut encarrilar els altres tres tècnics del curs, Lluís Carreras, Antonio Rodríguez i Nano Rivas. Les tres victòries, que van permetre al Nàstic segellar la salvació, van fer que el club hi confiés per encapçalar el nou projecte grana, ja sense Promoesport. Es va incorporar com a director esportiu Arnal Llibert, que havia coincidit amb Gordillo al Llevant, i es va planificar la nova plantilla.

El ball de noms de l’estiu –altes i baixes a la part final del mercat, jugadors amb els quals no es comptava que es van acabar quedant, alguna peça que no va arribar...– i els problemes amb les lesions no han ajudat gens un entrenador que no ha pogut consolidar un patró de joc ni treure rendiment a una plantilla que caldrà veure si, amb el nou tècnic, demostra que té nivell per aconseguir una permanència que, ara mateix, sembla difícil.

2016/17
Moreno (per Merino) j. 19
Merino (per Rivas) j. 39
2017/18
Carreras (per Rodri) j. 4
Rodri (per Rivas) j. 24
Rivas (per Gordillo) j. 39
2018/19
Gordillo j. 10
El ball de noms de l’estiu i les lesions no l’han ajudat a consolidar un patró de joc i fer rendir la plantilla

L’ÚLTIM SERVEI

Gordillo va dirigir a la tarda l’últim entrenament, poc abans de la reunió on es va decidir destituir-lo
No és una decisió fàcil, però és obligada. Gordillo és una persona del Nàstic, estimat i honest
Lluís Fàbregas
director general del nàstic
Havíem de vèncer a Lugo i evitar l’últim lloc. Hem avaluat la situació i què ens ha portat fins aquí. Els 6 punts han obligat a prendre la decisió

Martín, Agné i Vigo, entre els candidats

El Nàstic va contactar ahir amb diversos entrenadors per buscar el substitut de Gordillo, que a la tarda, poc abans de la reunió en què el consell va decidir la seva destitució, va dirigir l’últim entrenament com a tècnic grana. Entre els candidats que sospesa el club tarragoní hi ha Enrique Martín, Esteban Vigo, Raül Agné i Costantin Galca. El Nàstic busca, sobretot, un perfil de tècnic amb experiència en la categoria. Espera tancar la incorporació avui, aprofitant que l’equip no s’entrena, per tal que dimecres ja treballi per preparar el partit de diumenge contra l’Oviedo a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)