Girona

Asier Garitano

Entrenador de la Real Sociedad

“Les ocasions més clares les hem tingut nosaltres”

El tècnic de la Real Sociedad, Asier Garitano, va valorar el partit contra el Girona i va començar lamentant que el seu equip no pogués sumar la primera victòria de la temporada a Anoeta, un fet que tampoc preocupa en excés el de Bergara. “Ha estat una pena, però amb aquestes ganes que hi posem tard o d’hora acabarem guanyant aquí. A casa potser ens està faltant tenir una mica més de futbol, més pausa, més continuïtat en atac... però seguirem treballant per millorar tot això i que arribin les victòries a Anoeta. Tot i així, hem sumat un punt i mirem cap endavant”, va comentar Garitano, que també va desgranar el partit amb més profunditat: “No ha estat senzill, ja que el Girona ha treballat bé, amb aquesta defensa de cinc homes que sempre és difícil d’atacar, i son un equip que a fora ho fan bé, de fet encara no han perdut cap partit a domicili i normalment sempre marquen un gol. Hi ha hagut poques ocasions, però les més clares les hem tingut nosaltres, com algun pal, amb un final de partit que ha estat perillós i en què el resultat hauria pogut anar cap a un costat o l’altre. Sempre volem guanyar i ara podíem haver enllaçat aquesta segona victòria que et fa fer un salt en la classificació, però no ha pogut ser.”

Interrogat sobre la titularitat de Sandro, el tècnic va comentar el següent: “Intuïem que el Girona jugaria amb la defensa de cinc i els volíem fixar amb jugadors com ell. Ha tingut una pretemporada difícil, amb la lesió, però ha fet un bon partit i estic content amb ell. També ha tingut uns minuts Willian José i se l’ha vist bé, anirà entrant a poc a poc i és un jugador molt important per a nosaltres, com també esperem els retorns de Theo, Llorente, Januzaj... ens anirà molt bé.”

OPTIMISTA

“Ha estat una pena, però amb aquestes ganes tard o d’hora guanyarem aquí”

EL RIVAL

“El Girona ha treballat bé, amb aquesta defensa de cinc homes que sempre és difícil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)