Nàstic

Martín: “El Nàstic es mereix que lluitem al màxim”

Nàstic. El nou entrenador de l’equip grana està motivat per intentar redreçar la situació i afirma que els jugadors “tenen molta qualitat”

Enrique Maertín ha agafat avui les regnes del Nàstic de Tarragona, i ho fa amb moltes ganes de demostrar que l’equip està capacitat per millorar el paper que està oferint en aquestes primeres jornades de lliga. “Jo no dubto. Aquestes situacions em motiven especialment i em trobo a gust. Tinc plena confiança en treure endavant aquest repte”, ha afirmat el tècnic navarrès, que afirma que és “una benedicció” la trucada del Nàstic: “Li tinc molta estima.” Martín assegura que està molt il·lusionat amb el repte. “Vull transmetre això”, diu el veterà entrenador, que confina molt en la plantilla: “Ajudaré a que els jugadors treballin al màxim perquè tenen molta qualitat. Estan al nivell de qualsevol equip d’aquesta categoria.” “Conec els jugadors. M’agrada gestionar aquest grup i m’inspira confiança. Els he vist des de fora i ara ens toca moure al públic també i treure l’equip de la situació”, ha dit, i ha avisat que “tots els jugadors han d’estar preparats per jugar, també els del filial i el juvenil”, i ha assegurat que ho donaran tot: “El Nàstic es mereix que lluitem al màxim.”

Per a Martín “no s’ha d’arreglar res” i, tot i que admet l’objectiu és la permanència “també cal ser ambiciós”. “Tenim responsabilitat, hem d’estar alegres i no baixar al cap. Serà llarg i dur i s’ha de tenir consistència mental”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)