Reus

Dos gols psicològics condemnem el Reus a Riazor (2-0)

Reus. El Deportivo ha marcat en el minut 2 i en el 54 i ha fet inútil qualsevol intent del Reus, que ha fet una bona segona part

El Reus ha perdut a Riazor en un partit en què ha manat l’efectivitat. I ha estat el Deportivo qui n’ha tingut més, i en els millors moments: la primera jugada i l’inici de la segona part. El partit se li ha complicat molt aviat al Reus, amb un gol de Carlos Fernández en la primera acció del partit. Els roig-i-negres han tingut dues ocasions gairebé seguides en la primera part, de Gus Ledes i de Fran Carbià, per fer l’empat, però no han estat encertats.

En la represa, com si no n’haguessin après, els de Xavi Bartolo han tornat a encaixar un gol ben aviat. Ha estat en el 54, quan Pedro ha batut Edgar Badia amb un fort xut. El 2-0 podria haver deixat molt tocats als reusencs, però han sabut tenir la pilota i controlar el partit. El Reus no s’han rendit i han buscat el gol fins el xiulet final, amb bones ocasions per a Mario Ortiz, Àlex Carbonell i Miguel Linares, que ha tingut la millor del partit però la seva rematada ha sortit un pèl alta.