Nàstic

Sant tornem-hi

2a divisió A. Enèsim començament del Nàstic, que obre l’etapa d’Enrique Martín a la banqueta amb voluntat de reacció per deixar la cua de la taula

El Nàstic viu avui el que s’ha convertit en una rutina els últims anys: estrenar entrenador a mitja temporada. Després del mal inici de lliga i la destitució de José Antonio Gordillo amb l’equip cuer, el club tarragoní s’ha encomanat a Enrique Martín per canviar la dinàmica de l’equip i treure’l del pou. L’Oviedo és el rival aquest migdia del Nàstic en l’estrena del navarrès, que traurà el seu nou equip de l’última posició si aconsegueix els tres punts, ja que el Còrdova no va passar de l’empat divendres al terreny de joc de l’Sporting.

Enrique Martín ha exercit sobretot de psicòleg els primers dies com a entrenador del Nàstic –“el jugador pensa massa i cal desembussar la ment, alliberar-la i que flueixin els valors que tenen”, afirma– i ha demanat als futbolistes que, per damunt de tot, siguin intensos: “L’equip ha de competir des del primer minut. A partir d’aquí els jugadors han de treure la qualitat, que en tenen i molta.” El navarrès ha vist la plantilla molt receptiva, de manera que espera que es comencin a veure coses del Nàstic que vol, tot i que admet que, en l’aspecte físic, hauran de passar unes tres setmanes perquè tingui el to que considera adequat. Pel que fa a l’Oviedo, Enrique Martín considera que té “una gran actitud i bons futbolistes, i fa les coses amb molt de cap”. Com tot els partits, serà disputat perquè en aquesta categoria la igualtat és màxima. “L’encert serà clau”, sentencia el tècnic.

L’arribada d’Enrique Martín no ha coincidit amb una millora pel que fa a les baixes, ja que el Nàstic en tindrà set avui, amb la sanció de Fali i les lesions d’última hora de Tete Morente, Abraham i Uche. Caldrà veure quin dibuix tàctic utilitza el nou entrenador del Nàstic, tot i que, veient el seu currículum, és probable que opti pel 5-3-2.

LA PRÈVIA

L’equip ha de competir des del primer minut. A partir d’aquí els jugadors han de treure la qualitat, que en tenen i molta
El grup ha estat molt receptiu aquests dos dies. Tot està molt bé, però el que cal és guanyar
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)