El Sant Andreu es manté viu contra l’Atlético (0-1)

Futbol. Un gol de Gelson en la primera dona avantatge als de Simeone, que no han aprofitat les múltiples oportunitats que han tingut fer per el segon

El Sant Andreu es manté viu, tal i com va desitjar ahir el seu tècnic, Mikel Azparren, després de perdre per la mínima (0-1) contra un Atlético que ha estat millor però que no ha estat capaç de transformar les ocasions que ha tingut per marxar a Madrid amb l’eliminatòria molt més encarrilada. És cert que la tornada al Wanda Metropolitano no serà un partit fàcil, però el conjunt quadribarrat ha evitat que es repetís el 0-4 de fa cinc anys i viatjarà a la capital espanyola amb la il·lusió intacta.

Els de Diego Simeone, que ha vist el partit des de la grada per una sanció que arrossega de la temporada passada, han fet bona la seva superioritat i han dominat, tot i que el Sant Andreu no li han perdut la cara al partit en cap moment. El Sant Andreu ha sabut defensar-se davant els atacs de l’Atlético, que ha tingut el control dle partit i ha rematat 13 vegades en la primera part. Els colchoneros han obert la llauna en el minut 32, amb un gol de Gelson Martins. Una passada filtrada de Vitolo per al portuguès, que remata des del cor de l’àrea i supera el porter Segovia.

En la represa, el Sant Andreu ha crescut i intentat apropar-se a la porteria d’Adán i no ha notat el cansament però l’Atlético ha tingut alguna ocasió per fer el segon, que no ha aprofitat. Passaven els minuts i el conjunt quadribarrat es mantenia viu, com volia Mikel Azparren, i en el tram final, una doble ocasió ha fet somiat als gairebé sis mil aficionats que omplien el Narcís Sala. En el 81’, Elhadji ha rebut d’esquena dins l’àrea, s’ha girat i ha rematat, però Adán ha rebutjat a córner. I així, a pilota aturada, ha arribat l’ocasió més clara, amb quan Noguera ha rematat de cap i ha estavellat la pilota al travesser. En el temps afegit, Jaume Villar ho ha intentat però la pilota ha sortit fregant el pal. En l’última jugada del partit, Ángel Correa podria haver fet el segon gol per als madrilenys, que hauria complicat molt més l’eliminatòria.