Reus

El repte d’abstreure’s

Reus. La plantilla roig-i-negra ha d’oblidar la delicada situació econòmica del club, que l’afecta directament, i centrar-se a allargar el meritori inici de temporada derrotant avui el Lugo

No ho té gens fàcil el Reus. Els problemes econòmics del club afecten directament la plantilla, d’una banda perquè està mancada d’efectius des de l’inici de la temporada i de l’altra perquè, segons s’ha sabut aquesta setmana, se’ls deu una mensualitat. El gran repte dels jugadors i del cos tècnic és abstreure’s de tot plegat i centrar-se en el terreny de joc, tal com han estat capaços de fer fins ara, amb un meritori inici de temporada que els manté fora dels llocs de descens. La directiva va explicar la situació dimarts a la plantilla, i els va assegurar que treballen per normalitzar-la, a més d’agrair-los el compromís i la lluita, però si els problemes no s’arreglen hi ha el perill que la paciència del vestidor s’acabi. El Reus, limitat com està, necessita que la motivació i les ganes siguin màximes per continuar sobrevivint.

De moment, però, el conjunt reusenc es conjura per derrotar aquesta tarda el Lugo, que el cap de setmana va canviar l’entrenador –Javi López va deixar el lloc a Alberto Jiménez Monteagudo– després de perdre contra el Cadis a l’Anxo Carro. Els gallecs tenen els mateixos punts que els reusencs, que la setmana passada van tenir poques possibilitats de puntuar al camp del Deportivo. La referència per a l’equip que entrena Xavi Bartolo és l’anterior partit al seu estadi, contra el Rayo Majadahonda, en què van aconseguir els tres punts gràcies a una gran reacció.

Caldrà veure si Bartolo manté el sistema de tres centrals, amb dos carrilers, que ha posat en pràctica en els últims enfrontaments, o torna al 4-3-3, un dibuix que assegura que continua treballant i tenint present. De mica en mica, el Reus recupera efectius i, en principi, avui ja podrà disposar de Ricardo Vaz, que s’ha perdut uns quants partits per lesió. Com sempre, els jugadors del filial tindran un paper destacat.

LA PRÈVIA

Veient la resposta dels jugadors estic convençut que continuaran lluitant a mort
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Ha estat una setmana amb el cansament de la copa, però tenim clars els conceptes
Alberto J. Monteagudo
entrenador del lugo

El Lugo estrena entrenador en partit de lliga

El Lugo forma part dels equips de segona A, juntament amb el Nàstic, el Tenerife i el Saragossa, que ja han canviat d’entrenador. Tot i que els gallecs estan més ben classificats que el Reus –estan dos llocs per sobre, per bé que amb els mateixos punts–, Javi López va ser destituït després de l’última jornada de lliga, en què el Lugo va perdre contra el Cadis, i va ser substituït per Alberto Jiménez Monteagudo. El nou tècnic, però, no debutarà avui en partit oficial perquè ja ho va fer dimarts contra el Llevant en la copa (1-1), en l’últim dels quatre partits consecutius a casa que ha jugat el Lugo entre lliga i copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)