3a divisió FEF

No és moment per dormir

3a divisió. Amb el Llagostera i el Prat en un petit sotrac, els grans candidats necessiten donar un cop de puny sobre la taula per no deixar escapar la possibilitat de discutir la primera posició

El Llagostera i el Prat han donat una petita treva les darreres setmanes i han cedit alguns punts inesperats. Aquesta circumstància només ha estat aprofitada per dos equips revelació, l’Horta i el Granollers, mentre que el gros de perseguidors han fallat. Equips com el Sant Andreu, l’Hospitalet o l’Europa necessiten redreçar el rumb per si la petita mala dinàmica dels dos equips grans s’acaba convertint en crisi.

Precisament, els dos últims s’enfrontaran avui al Nou Sardenya. L’Europa arriba en una ratxa espectacular, de tres partits consecutius guanyant, mentre que l’Hospitalet, que ha perdut dos dels seus últims tres enfrontaments, comença a tenir problemes perquè les expectatives eren molt altes, fins al punt que el seu tècnic, Xavi Molist, comença a ser qüestionat per la seva afició.

“Nosaltres volem estar primers. És una lliga difícil perquè hi ha jornades en què no jugues o falten partits però ara mateix voldríem estar més a prop del primer del que ho estem”, reconeix l’entrenador de l’Hospitalet, que va ser ratificat en el seu càrrec pel president aquesta setmana. “M’excita mirar cap amunt. El grup està treballant molt i seran ells qui marcaran el límit. Estem en un bon moment”, admet el tècnic de l’Europa, David Vilajoana.

Descansa el Terrassa, ocasió del Sant Andreu

L’equip que s’aturarà aquesta jornada serà el conjunt vallesà, que caurà posicions en la classificació. Aquesta circumstància pot ser aprofitada pel Sant Andreu, que té dos partits menys que bona part de la lliga però que s’haurà d’enfrontar al Vilafranca. El degà penedesenc arriba llançat després de passar a les semifinals de la copa Catalunya en un gran partit contra el Granollers. Una victòria visitant atorgaria als d’Iván Moreno el paper de candidats ja que es col·locaria en la lluita.

Manel Moya s’estrena en el derbi barceloní

El Martinenc afrontarà un partit importantíssim en la zona baixa contra un rival directe. El Sants visita el Guinardó també amb moltes obligacions ja que només han aconseguit un punt dels últims 21 en joc. Serà contra els santsencs l’estrena de l’entrenador Manel Moya que torna a la banqueta del Martinenc després de la dimissió de Miguel López diumenge passat després de la derrota contra la Pobla (5-0). L’objectiu per al nou tècnic és tallar la ratxa de sis derrotes consecutives amb un triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)