Reus

Ofegats al Carranza

2a divisió A. El Reus, horitzontal en la creació, és superat per la pressió i la verticalitat del Cadis, efectiu en l’inici de cada part amb gol de Lekic inclòs

CADIS 2 REUS 0

CADIS:Cifuentes; Correa, Sergio Sánchez, Marcos Mauro, Brian Oliván; Garrido (Edu Ramos, 81’), José Mari; Salvi, Manu Vallejo (Agra, 91’), Jairo; i Lekic (Carrillo, 74’).REUS:Edgar Badia; Bastos, Catena, Olmo, Gonzalo Pereira (Àlex Carbonell, 67’), Borja Herrera; Alfred Planas (Ricardo Vaz, 67’), Mario Ortiz, Juan Domínguez, Fran Carbia (Enri, 81’); i Linares.GOLS:1-0 (7’) Vallejo. 2-0 (50’) Lekic.ÀRBITRE:Pizarro Gómez.T.G.:Als locals Marcos Mauro i Brian Oliván.PÚBLIC:13.229 espectadors.

El Cadis està en creixement i ja és l’equip dinàmic i perillós dels últims anys, mentre que el Reus fa cada cop més evidents les seves limitacions, protegit per un sistema amb què no se sent còmode. Són dues realitats que van quedar patents ahir al Carranza, on els locals, intensos en la pressió i verticals, van ofegar el Reus, que no va trobar profunditat per fer mal a un rival que va marcar a l’inici de cada part. El segon gol va ser obra de Lekic, que va preferir no fer cap celebració pel seu recent passat en el club reusenc, del qual va sortir a finals d’agost després de ser un dels jugadors no inscrits.

Xavi Bartolo va mantenir la línia de cinc defenses, però la baixa de Ledes li va fer reconfigurar el mig del camp, amb dos pivots –Mario Ortiz i Juan Domínguez– i dos futbolistes de caràcter ofensiu –Alfred i Carbia– a les bandes. El Cadis va començar manant i després d’un parell d’arribades, una centrada de Salvi, prolongada sense voler per Gonzalo Pereira, va ser rematada de cap per Vallejo, impossible per a Edgar Badia (7’). Amb el gol, el Cadis, un equip que està còmode si no té la pilota, esperant, va fer una passa enrere i el Reus va començar a tenir la possessió, però mai no va ser capaç de trobar passades per trencar línies i es va perdre en l’horitzontalitat. El Cadis, amb les idees clares, generava perill per les bandes, com en una centrada de Brian rematada a boca de canó per Lekic, que va topar amb la gran resposta d’Edgar Badia. Les seves aturades van evitar una derrota més àmplia dels roig-i-negres, que van encaixar el segon en l’inici de la segona part, quan el Cadis havia intensificat la pressió al mig del camp. Una pilota recuperada va acabar en el gol d’oportunisme de Lekic, que va convertir en assistència un mal xut de Jairo. Els canvis de Bartolo, que va acabar amb un 4-3-3, no van variar el panorama ni van evitar que, fins al final, hi hagués més ocasions del Cadis salvades per Badia.

Ara l’equip és molt recognoscible. Al rival li costa crear perill i utilitzem les bandes per atacar
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Han començat bé i el primer gol ha marcat el partit. Amb el resultat en contra ens costa
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)