Reus

Enric Gallego destrossa el Reus (1-4)

Reus. L’Extremadura ha remuntat un golàs de Ricardo Vaz gràcies a una gran actuació del davanter català, pitxitxi de segona divisió

Derrota dolorosa del Reus davant un Extremadura que ha capgirat el gol inicial dels locals amb un pòquer de gols d’Enric Gallego, un vell conegut del futbol català. L’’àrbitre ha anul·lat un gol a l’Extremadura per falta de Gallego sobre el porter local Edgar Badia, però ha estat el Reus el que s’ha avançat poc després, amb un xut des de la frontal de Ricardo Vaz que, després d’estavellar-se al pal, ha entrat dins la porteria. L’Extremadura, però, no s’ha donat per vençut i ha tingut dues clares ocasions. Primer, una pilota al travesser de Valverde i, després, una aturada de Badia a xut de Chuli. Just abans del descans, Enric Gallego ha empatat, de cap.

En la represa, Enric Gallego ha tornat a marcar, un altre cop de cap, i ha situat el conjunt extremeny per davant. En el 65’, el Reus ha estat a punt d’empatar però la rematada de Linares s’ha sortit desviada. I un minut després, badada dels roig-i-negres en defensa que Enric Gallego ho ha aprofitat per fer el tercer. L’exjugador del Cornellà ha marcat, en el tram final, l’1-4 amb un xut ajustat al pal.