Reus

Dies clau per al futur

Reus. El club roig-i-negre, al qual el temps se li exhaureix, té aquest cap de setmana una reunió amb un inversor interessat a cobrir l’ampliació de capital i solucionar la seva situació delicada

Xavi Bartolo, entrenador del Reus, manté la plantilla tan activada com pot i sempre deixa oberta la porta de l’optimisme, convençut, si més no de portes enfora, que la delicada situació del club s’arreglarà. Ahir, el tècnic de Bellvís va explicar que el club té aquest cap de setmana una reunió important per al futur del club roig-i-negre. Un grup inversor estaria interessat a cobrir l’ampliació de capital i, per tant, solucionar els problemes econòmics del club, amb els jugadors no inscrits i el deute a la plantilla com a punts més greus. “Hi ha gent interessada perquè la segona A és atractiva i el valor qualitatiu dels clubs de la categoria és elevat, i si algú s’hi vol posar funciona sol”, va explicar el tècnic.

“Jo no em veig marxant d’aquest projecte”, indica Xavi Bartolo, que entendria, tot i això, que alguns futbolistes marxessin si la situació no millorés. De moment, el club deu dues nòmines als jugadors, que tindrien dret a deixar l’equip si estiguessin tres mesos sense cobrar. És el dia 10 de desembre quan han de percebre el pròxim pagament. La plantilla està assabentada de les últimes novetats, i de la reunió imminent amb un inversor, ja que Joan Oliver s’hi ha reunit aquesta mateixa setmana.

L’equip continua preparant el partit de diumenge a Oviedo, en què ha d’aturar la caiguda lliure de les últimes setmanes, en què només ha sumat un punt de dotze possibles i ha fet un gol. Bartolo va confirmar ahir que ja pot disposar de Mikel Villanueva i que Shaq Moore ha tornat bé dels partits de seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)