Nàstic

Reacció obligatòria

Nàstic. Després de tres derrotes seguides, els grana no es poden permetre més ensopegades per no enfonsar-se a la cua ni encendre el Nou Estadi

El canvi d’entrenador no ha servit, de moment, per millorar els resultats al Nàstic, que continua en una situació delicada. Les tres últimes derrotes en la lliga l’han ancorat en l’última posició i l’eliminació de la copa Catalunya dimecres al camp del Vilafranca, de tercera divisió, ha incrementat la mala maror entre els aficionats. Per tot plegat, el Nàstic està obligat a guanyar aquesta tarda en la visita de l’Almeria, ja que una altra ensopegada el començaria a enfonsar perillosament a la cua i encendria un Nou Estadi que ja fa temps que té la mosca al nas.

“Tenim clar que cal guanyar. Hem de competir com no ho ha fet mai el Nàstic. Només amb la qualitat no es guanya.” Enrique Martín ha conscienciat aquests últims dies la seva plantilla de la importància del compromís d’avui, per al qual demana l’ajuda a l’afició: “És una feina de tots.” Enrique Martín assegura que les sensacions que té ara “són molt diferents” de les que tenia quan va substituir fa un mes José Antonio Gordillo: “Hem avançat i ja no tinc els dubtes inicials. M’ho crec tot i molt més.” El tècnic navarrès no vol fer números ni especular, però està convençut que el seu equip se’n sortirà. “La permanència no es cap utopia”, afirma.

És possible que Imanol García, cedit aquesta setmana per l’Osasuna, debuti ja com a titular, ja que ha estat una petició del tècnic, que per al partit d’avui recupera Fali, Coris, Abraham, Uche i Ramiro, que encara no ha debutat, tot i que en principi només els tres primers tindran participació. L’Almeria, per la seva banda, va arribar a tenir els primers llocs a tocar, però un sol triomf en els cinc últims duels l’ha allunyat de la zona alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)