Reus

Competir, mentrestant

Reus. Amb el club buscant resoldre la crisi contra rellotge, l’equip visita el Carlos Tartiere amb l’objectiu de mantenir el nivell per tal que si arriben les solucions no l’agafin massa despenjat

A Reus tothom es fa la idea que l’única manera que l’equip sobrevisqui a segona A és que el club resolgui la complicada situació econòmica. Que si la plantilla continua mancada d’efectius i amb nòmines pendents de cobrar –un tercer mes de deute obriria la porta a la marxa de futbolistes–, el descens serà inevitable. Però mentre la directiva busca resoldre la crisi contra rellotge –aquests dies manté reunions amb algun grup inversor que estaria interessat a cobrir l’ampliació de capital–, l’equip malda per mantenir el nivell competitiu per tal que si arriben solucions no l’agafin massa despenjat o en una dinàmica negativa difícil de revertir.

L’equip, però, també està en un moment delicat, ja que només ha aconseguit un punt en els quatre últims partits, en el darrer dels quals va encaixar un dolorós 1-4 a casa contra un rival directe, l’Extremadura. “Els dos dies de descans ens van anar bé per recuperar forces”, afirma Xavi Bartolo, que admet que amb tots els problemes extraesportius les derrotes els són més difícils de digerir i els gols en contra, de més mal assimilar. “Hem de recuperar les bones sensacions”, diu el tècnic de Bellvís, que espera veure avui al Carlos Tartiere, on l’espera un Oviedo reviscolat després de la victòria de la setmana passada en el derbi asturià, una bona versió del seu equip, ja amb Shaq i Villanueva disponibles.

LA PRÈVIA

Hem d’evitar encaixar un gol ràpid, intentar que en els primers minuts no passi res
Xavi Bartolo
entrenador del reus
El Reus és un bon equip, encara que tingui problemes; no serà més fàcil que contra l’Sporting
Juan Antonio Anquela
entrenador de l’oviedo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)