Reus

Derrota clara del Reus a Oviedo (3-0)

Futbol. Els gols dels locals han arribat en el segon temps

Derrota del Reus al Carlos Tartiere per 3-0 contra l’Oviedo, que ha estat superior. Els asturians han controlat més el partit tot i que en la primera part no han tingut, ni uns ni altres, cap ocasió clara per marcar. En la represa, l’Oviedo ha necessitat només un minut per marcar i s’ha avançat gràcies a un gol de Mossa, que ha aprofitat un rebuig d’Edgar Badia. El gol ha donat ales als asturians, que han ampliat l’avantatge amb un gol de falta de Bárcenas. L’Oviedo ha dominat i ha trobat el tercer gol en el 67. Ha estat obra de Joselu en el rebuig de Badia en un xut de penal. Amb el 3-0 en l’electrònic, el conjunt que dirigeix Xavi Bartolo s’ha animat i ha tingut un parell d’ocasions clares en el tram final del partit, però no han estat encertats.

Amb aquesta derrota, el Reus continua en zona de descens.