Reus

L’esperança, des de Qatar

Reus. El club roig-i-negre té encaminat un acord amb un grup inversor que adquiriria un paquet d’accions que cobriria l’ampliació de capital i eixugaria els deutes urgents

Són dies decisius a Reus, i s’obre una porta a l’esperança. El club roig-i-negre està en el camí de trobar els inversors disposats a cobrir l’ampliació de capital i eixugar els deutes, sobretot les nòmines pendents a la plantilla –si el 10 de desembre no cobren se’ls deuran tres mensualitats i els jugadors que vulguin podran marxar–, i espera tancar un acord els pròxims dies. Un grup inversor de Qatar estaria interessat a adquirir un paquet d’accions que no seria majoritari –Joan Oliver podria continuar sent l’accionista de referència–, però sí suficient per cobrir l’ampliació de capital, de 2,5 milions, i la part més urgent del deute, que en total és de 5 milions. Caldria veure, també, si la injecció de diners permetria inscriure els quatre futbolistes sense fitxa, Vítor Silva, Tito Ortiz, Yoda i Cuenca. De moment, el club és prudent, ja que fins que les negociacions no es tanquin prefereixen no cantar victòria, però hi ha cert optimisme mentre esperen que els inversors acabin d’estudiar la situació del Reus.

Joan Oliver es va reunir ahir amb la plantilla per explicar les últimes novetats i tranquil·litzar els jugadors, necessitats de bones notícies ara que la situació delicada del club es comença a reflectir al terreny de joc, amb només un punt en els cinc últims partits, set gols rebuts en els dos darrers i l’equip en la zona de descens a segona B. Ara, el Reus afronta un tram de competició amb molts partits al seu estadi, cinc dels pròxims set. El primer és dissabte que ve a la tarda contra el Mallorca, que visita l’Estadi Municipal situat en les places de fase d’ascens a primera divisió.

TROBADA

Oliver es va reunir amb la plantilla ahir per explicar les novetats i tranquil·litzar-la

INCERTESA

El club és prudent mentre no arribi una resposta, que s’espera per als pròxims dies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)