Qualitat desapercebuda

Antoine Griezmann. Dues visites a Montilivi

Antoine Griezmann viurà el seu tercer partit a Montilivi. En la primera visita a l’estadi del Girona, el francès feia els seus primers passos a l’elit vestint la samarreta de la Real Sociedad. Va ser en la temporada 2009/10 i el partit entre catalans i bascos va arribar en la jornada 25 de la segona divisió A. Griezmann, que havia començat el curs com una de les apostes de la Real per rejovenir la plantilla i consolidar un projecte que els tornés a primera divisió, ja era en aquell moment una de les sensacions de la lliga i s’havia consolidat en l’onze del tècnic Martín Lasarte. Tot i aquesta bona anomenada, a Montilivi el futbolista de la Borgonya no va poder marcar les diferències i, més enllà de col·locar un parell de bones centrades a l’àrea, la seva actuació va passar força desapercebuda. De fet, aquella primera visita va acabar amb victòria del Girona per 1-0 gràcies al gol que va marcar Calle.

A Griezmann tampoc li va anar gaire millor la segona visita a Montilivi, un duel històric en què el Girona s’estrenava a primera divisió. Com els colchoneros, el francès es va veure sorprès per la il·lusió local i l’encert de Stuani, que va col·locar un 2-0 al marcador. Amb aquest resultat i ja en la segona part, l’estrella de l’Atlético de Madrid va simular un penal que li va valdre la primera targeta groga. La frustració del moment va provocar que protestés de manera massa ostensible per la decisió del col·legiat, i Martínez Munuera el va castigar amb una segona amonestació i l’expulsió en el minut 66 de partit. Sense Griezmann al camp, l’Atlético va ser capaç d’igualar el resultat en dues accions puntuals.

TEMPORADA 2009/10
Equip Real Sociedad
Girona-Real Sociedad 1-0
90 minuts jugats
TEMPORADA 2017/18
Equip Atlético de Madrid
Girona-Atlético 2-2
Titular. És expulsat en el minut 66 després de rebre la segona targeta groga per protestar