Girona

Àlex Granell apunta al carril

Una posició maleïda. El Girona va desestimar fer cap fitxatge al carril després de les lesions de Mojica i Aday, però en menys d’una setmana han caigut Carles Planas i Marc Muniesa, lesionats tots dos a l’RCDE Stadium

Eusebio va simplificar les combinacions i les elucubracions que hi havia i va reduir a dos els camins per omplir el buit absolut que hi ha al carril esquerre després que Muniesa –lesió al soli dret– s’afegís ahir a les baixes de Carles Planas, Aday Benítez i Johan Mojica. El Girona, que va descartar la possibilitat de fitxar un jugador per la baixa de llarga durada de Mojica, ha vist com els contratemps de Planas i de Muniesa a l’RCDE Stadium han deixat l’ala esquerra com un solar. “Valoro situar-hi Granell o jugar amb Valery”, va dir el tècnic del Girona, que va descartar moure peces –i també fer passar Porro de la dreta a l’esquerra– i també canviar el sistema, almenys d’entrada.

Valery va ser finalment l’únic futbolista del Peralada en la convocatòria de divuit. Finalment, Eusebio va incloure-hi tant Portu com Douglas Luiz, que són les dues grans novetats en la llista després de més d’un mes fora de combat –el murcià es va lesionar el 27 d’octubre contra el Rayo i el brasiler, el 31 a Mendizorrotza en la copa–. No sembla, però, que Eusebio hagi de sacsejar de manera extraordinària l’onze més enllà de la inclusió de Granell o Valery –el gironí té més números que l’escalenc–. De fet, el més normal és que el tècnic calqués els deu jugadors restants i que sortís inicialment amb Borja García, Patrick Roberts i Cristhian Stuani com a homes més avançats; Pere Pons i Aleix, al doble pivot; Ramalho, Bernardo i Juanpe, a l’eix; Porro a la dreta i Bounou sota pals.

L’ALA ESQUERRA

Descartat el canvi de sistema, Eusebio va reduir les alternatives al mig o a Valery

RETORN ESPERAT

Després de més d’un mes fora de combat, Portu i Douglas Luiz tornen a la llista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)