L’Hospitalet confirma la seva reacció

Recuperats. Els riberencs fan un partit solvent i derroten un rival directe per a la promoció amb dos gols psicològics, just abans i després del descans

l’hospitalet 2 prat 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández (Gabriel, 52’), Eudald, Diego, Rodri, Cristian Gómez, Javi Lara, Ton Ripoll, Christian Alfonso, Bruno (David, 70’) i Salinas (Cheikh, 78’).PRAT:Andrés, Juanito (Guille, 61’), Cárdenas, Putxi, Toni, Padilla, Poves, Pla (Pau López, 61’), Héctor, Sergi Moreno (Zarate, 61’) i Salva.GOLS:1-0 (45’) Rodri. 2-0 (49’) Alfonso.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Eudald, Javi Lara, Salinas, Cristian Gómez i Ton Ripoll; i als visitants Cárdenas, Pla i Salva.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

La patacada de fa tres setmanes contra l’Europa va suposar un punt d’inflexió per als riberencs, que amb la d’ahir ja acumulen tres victòries consecutives sense encaixar cap gol. La darrera víctima, un Prat que va estar per sota d’un Hospitalet intens i combatiu al llarg de tot el partit. El duel no va destacar per la seva brillantor, amb dos equips amb objectius similars que no volien donar avantatge al rival. L’Hospitalet va ser qui hi va anar una mica més, amb una pressió avançada que va dificultar la sortida de pilota de la defensa potablava, força imprecisa ahir. D’ocasions de gol, més aviat poques: un xut alt de Christian Alfonso (25’) i una incursió de Salinas (36’), mentre que per la banda visitant gairebé tot es va reduir a un intent llunyà de Padilla (33’). Però abans del descans, tot va canviar amb un córner servit per Javi Lara i una rematada a gol de Rodri (45’). L’Hospitalet arribava al descans amb avantatge i ben aviat va doblar la distància, ja que quatre minuts després de la represa Christian Alfonso va enganxar una pilota morta a la frontal i va fer el 2-0 (49’). El gol va estabornir definitivament l’esquadra de Pedro Dólera, que només va aconseguir generar perill destacable en els darrers compassos del matx. I és que l’Hospitalet va saber nedar i guardar la roba, i només li va faltar una mica de decisió per arrodonir un bon partit amb un triomf encara més ampli.