Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“N’hi ha per estar satisfet”

Fer un molt bon partit, rebre l’empat en la recta final i amb un gol en pròpia porta sempre fa mal, però Eusebio Sacristán es va agafar a la lectura positiva del punt. “Estic content amb el treball de l’equip. Hem fet un partit seriós, contra un gran rival. Sí que hem marcat l’1-0 i hem intentat gestionar-ho per buscar alguna situació que ens donés més avantatge, però no ho hem trobat. Hem d’estar contents. Tothom vol guanyar sempre, però estic satisfet amb el punt i el treball”, va comentar l’entrenador del Girona, que va assolir la millor ratxa de partits invicte (sis) a primera. “Tampoc em paro a pensar-hi. Hem de continuar treballant en aquesta línia, amb confiança i convenciment, i així continuaran arribant bons resultats.”

El tècnic de La Seca va apostar per Àlex Granell com a solució al buit que li havia quedat al carril esquerre. “Ha complert. Sabíem que li tocaria fer un treball al qual no està acostumat, però la seva manera de competir em donava tranquil·litat. Ha complert amb el que li demanàvem, amb una mica més de dificultats en la segona part quan ells buscaven velocitat, però estic content de com ha respost.” Va ser en la segona meitat que Simeone va fer un pas endavant, amb Correa i Gelson pel costat dret, que el Girona va patir. “Ells han tingut algunes ocasions. Ens ha faltat tenir més la pilota o crear-los més problemes. Ho ha fet Portu amb els últims minuts bons; llàstima que no haguessin estat abans per desfogar-nos de la seva pressió.”

La sèrie de sis jornades sense perdre va començar a Anoeta, on Eusebio va apostar de manera decidida per l’esquema propi de Machín. L’evolució és bona, també amb la pilota, segons el tècnic: “La línia que hem anat seguint ha donat tranquil·litat i confiança a tothom. I continuem treballant per implantar cada dia els conceptes que miro de transmetre. Cada dia veig que els jugadors estan més a gust amb els nostres plantejaments, mirant d’aprofitar les fortaleses del passat i anant fent passos per controlar altres situacions de partit. Ens queda marge de millora, però n’hi ha per estar satisfet.” Eusebio no va parlar d’on pot arribar el Girona en una lliga tan igualada: “Ara mateix, penso en el partit de copa, a poder fer bé les coses per guanyar. Si ens n’anem molt lluny, potser ens despistarem.”

Noms propis

Eusebio va parlar d’una “sobrecàrrega” de Bounou –“esperem que sigui només això”–, però tot fa pensar en un trencament muscular del marroquí. El seu substitut, Gorka Iraizoz, va tenir bona resposta. “Està treballant molt bé, amb molt bona mentalitat. Sabem que la seva experiència ens donarà serenor i tranquil·litat cada cop que li toqui jugar. Té molt prestigi, però també humilitat per treballar molt i estar preparat. Me n’alegro per ell i el felicito per la seva mentalitat”, va comentar l’exentrenador del Celta, que també va valorar el paper de Patrick Roberts: “Ha tingut una primera part molt bona. Ens ha donat desequilibri i ha posat en dificultats la seva defensa. En la segona, no ha pogut participar tant, ja amb més funcions defensives, i amb l’equip tenint menys la pilota. Per això hem fet el canvi.” Tampoc podia faltar una valoració sobre Valery Fernández, debutant a primera divisió. L’escalenc va entrar en un moment de màxima tensió. “Li he dit que estigués tranquil. El que vèiem d’ell ens agradava, ens convencia, i no li podem demanar res més. Simplement, felicitar-lo pel treball que fa i per la resposta que té quan li toca actuar.” Eusebio, que ha anat acumulant problemes amb les lesions, manté el discurs de l’elogi cap al col·lectiu. “La idea és que, jugui qui jugui, l’equip rendeixi. Mirem de ser un equip que, independentment de les baixes, mantingui el nivell competitiu. I ho estem aconseguint. Som una plantilla en què tothom és important, i és una satisfacció veure que els que apareixen ho fan competint al mateix nivell que els que no poden jugar. Amb aquesta idea continuem treballant perquè tothom estigui preparat per ajudar l’equip”, va sentenciar Eusebio.

EN POSITIU

“Estic content amb el treball de l’equip. La línia ens dona calma i confiança”

GRANELL AL CARRIL

“Ha complert. La seva manera de competir em donava tranquil·litat”

LA SEGONA PART

“Ens ha faltat crear-los més problemes per desfogar-nos de la seva pressió”

GORKA IRAIZOZ

“L’experiència ens donarà serenor quan li toqui jugar. Té molt bona mentalitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)