Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“És el Diego Costa més pur, que hi deixa l’ànima”

L’empat ja havia marcat els dos duels del curs passat entre el Girona i l’Atlético, que es va haver de conformar amb un altre punt en la segona visita a Montilivi. “Aquesta lliga és molt maca. Tots els partits són complexos, no hi ha rivals senzills, i això fa atractiva la competició”, explicava a la sala de premsa Cholo Simeone, satisfet amb el que havia vist dels seus homes: “M’ha agradat molt l’equip. A la primera part, volíem intentar trencar per la banda i amb profunditat. I hem defensat força bé contra un equip molt dur, que és molt difícil d’enfrontar-s’hi, i que està en un bon moment.” Simeone va dotar de poder ofensiu la banda dreta, ben entrada la segona part, i el seu equip va acabar empatant. “Al descans, amb 1-0, hem parlat de mantenir la calma. I en els últims 20 minuts, era empatar, guanyar o perdre. Teníem Correa a tota la banda, Lemar a tota l’altra banda, i Gelson, Griezmann i Diego Costa al davant”, va exposar Simeone. Sobre si la presència de Granell al carril esquerre els havia empès a atacar pel seu costat, va dir: “En realitat, hem atacat molt més per l’esquerra, sobretot a la primera part. Ja a la segona part, amb Gelson, el cansament i un partit una mica més trencat, podíem haver guanyat. El partit ha estat molt bé.”

L’argentí va elogiar Diego Costa, que es va endur l’escridassada de Montilivi: “Ha estat el Diego Costa més pur. Està fent un esforç enorme. No està bé del peu, i avui hi ha deixat l’ànima, a cada jugada.” El tècnic va relativitzar l’error de Rodrigo, que va perdre la pilota que va acabar significant l’1-0 de Stuani: “Rodrigo ha estat en la línia en què ens té acostumats. Ell assumeix els riscos de tenir la pilota. Es pot perdre, una pilota. Ells ho han aprofitat bé.”

SATISFET

“M’ha agradat molt l’equip. Hem mantingut la calma amb 1-0 i podia passar tot”

LA IGUALTAT

“Aquesta lliga és molt maca. Tots els partits són complexos, sense rivals senzills”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)