2a divisió FEF

Hèctor Simón permet mantenir el marge

Decisiu. El mig va assumir la responsabilitat de xutar un penal en l’afegit contra l’Alcoià, després que Marc Mas en va fallar un al camp de l’Espanyol B

L’Olot va rescatar un punt en el temps afegit contra l’Alcoià (1-1) gràcies a Hèctor Simón, que va assumir la responsabilitat de llançar el penal que va forçar Marc Nierga. El de Llançà no va dubtar a agafar el relleu de Marc Mas, l’executor de les dues penes màximes anteriors a favor de l’Olot. El silenc va transformar a l’estil Panenka el penal que va donar la victòria als de la Garrotxa al camp del Vila-real (1-2), però va errar el seu llançament al camp de l’Espanyol B, amb el duel empatat a zero.

En els minuts calents i en una decisió consensuada entre els jugadors va ser Hèctor Simón qui va permetre als olotins esgarrapar un punt més, el dinovè, i mantenir així el marge de quatre punts respecte el descens.

Una junta general plàcida

El restaurant la Deu va ser l’escenari de la Junta General Ordinària i Extraordinària de l’Olot. Els accionistes van aprovar tots els punts de l’ordre del dia com la proposta d’aplicació de l’exercici tancat a 30 de juny de 2018, la gestió de l’òrgan d’administració, la formalització de préstecs participatius per compensar l’anterior resultat o la informació sobre el pressupost de la temporada 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)