Reus

El dolor que s’oblida

Reus. David Querol va tornar a jugar vuit mesos i mig després, malgrat una lesió gairebé crònica al genoll dret, per les ganes d’ajudar l’equip roig-i-negre en una situació delicada

Una de les poques notícies bones que últimament hi ha hagut al voltant del Reus ha estat tornar a veure David Querol sobre la gespa. L’atacant reusenc va tornar a jugar, dissabte contra el Mallorca, un partit vuit mesos i mig després. Querol va disputar els últims vint minuts per reforçar l’atac roig-i-negre i intentar capgirar el gol del Mallorca, que n’acabaria fent un altre i s’enduria la victòria (0-2). “En l’aspecte personal estic molt content, ha estat un retorn molt satisfactori. És un pas important per a mi, espero ajudar l’equip en el que pugui per superar aquesta situació”, va afirmar el davanter.

David Querol, però, no ha superat del tot la lesió que l’ha mantingut inactiu tot aquest temps. De fet, no està clar que, a curt termini, desaparegui el dolor que el martiritza des de fa mesos. El març passat li van detectar un problema al cartílag del genoll dret i es va decidir donar-li descans fins que el superés del tot. El curs passat ja no va tornar a jugar i va començar la pretemporada de l’actual encara amb molèsties, que van persistir i que no li van permetre començar la lliga malgrat els problemes d’un equip mancat de futbolistes. Últimament el dolor havia disminuït i la setmana passada Querol va fer un parell de proves serioses en els entrenaments, es va trobar còmode i amb Xavi Bartolo van decidir que era el moment de tornar a jugar.

“Ja m’han dit que si vull continuar jugant he de suportar aquest dolor. Quan les ganes són tan grans, el dolor que se sent és menor”, va explicar després del partit contra el Mallorca Querol, que hi va afegir: “Sempre faré el que faci falta pel Reus, que m’ho ha donat tot.” Querol, de 29 anys i que des del 2016 viu la segona etapa al Reus, sap, com tothom, que sense una millora de la situació econòmica del club l’equip ho tindrà molt difícil per aconseguir la permanència. “A la gespa estem en una dinàmica que no podem revertir, i res no ens acompanya. Necessitem alguna notícia favorable, que seria una injecció de moral després de tants cops”, conclou Querol.

LES REACCIONS

Ja m’han dit que si vull continuar jugant he de suportar aquest dolor. Quan les ganes són tan grans, el dolor que se sent és menor
Tornar és un pas important per a mi. Sempre faré el que calgui pel Reus, que m’ho ha donat tot
David Querol
DAVANTER DEL REUS

Primer partit sense cap baixa

El partit contra el Mallorca de dissabte passat va ser el primer del Reus sense baixes. Fins ara, Xavi Bartolo no havia pogut disposar mai de David Querol, i a més havia patit altres absències, com ara les de Mikel Villanueva i Ricardo Vaz, també lesionats; Shaq Moore i el mateix Villanueva pels partits de seleccions, i Olmo, Moore i Linares, pendents de ser inscrits en les primeres jornades, a més d’alguna sanció i altres problemes físics. Si no hi ha cap contratemps d’última hora, i sempre que a Querol no li augmenti el dolor al genoll, Xavi Bartolo podrà tornar a comptar amb tot l’equip diumenge al migdia a Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)