Girona

Per competir, o per gaudir

Copa. El Girona coneixerà avui el rival amb el qual haurà de disputar l’eliminatòria dels vuitens de final. El sorteig és pur i al bombo hi haurà quinze equips de primera i l’Sporting de Gijón

Els vuitens són el sostre, però avui el Girona coneixerà quin serà els seu obstacle en la copa per als quarts de final. Al bombo hi ha catorze rivals de primera divisió i només un de segona A. El sorteig –es fa aquesta tarda a partir de les 16 hores a la ciutat del futbol de Las Rozas– és pur, sense caps de sèrie ni res. Tant pot tocar un peix gros com el Barça o el Madrid com l’Sporting de Gijón, que és per categoria i classificació el rival més accessible.

De pagament

El Girona, i més després de la negativa definitiva de la Lliga d’exportar el partit contra el Barça als Estats Units, necessita ingressos extra com sigui i el partit de la segona eliminatòria n’és un. Un aparellament amb el Barça o amb el Madrid amb Montilivi ple i l’entrada a una mitjana de 60 euros pot significar una recaptació superior als 800.000 euros.

Al club, doncs, es freguen les mans que el sorteig sigui favorable i toqui el premi gros. També era d’aquest parer Portu després d’eliminar l’Alavés la setmana passada: “Sempre il·lusiona que et toqui un gran”, va comentar el murcià. En canvi, Granell vol intentar arribar tant lluny com sigui possible: “M’agradaria un rival que ens permetés ser optimistes”, va dir el gironí. “Un club d’un perfil com el nostre que no representés una dificultat tan elevada com si ens toca el Barça o el Madrid”, va afegir-hi.

Sigui com sigui, un rival accessible i una classificació per a quarts de final implicaria dos partits extra més per al Girona, que està en quadre per les lesions i ja té per endavant un mes de gener atapeït de partits, amb el Llevant (dia 5 o 6), l’Alaves (12 o 13), el Betis (19 o 20) i el Barça (26 o 27) a la lliga i els vuitens de final de copa (dies 9 i 16) contra el rival que surti avui del sorteig. Passar a quarts implicaria passar de sis a vuit partits al gener, ja que es juguen els dies 23 i 30.

EN CLAU ECONÒMICA

Catorze de primera
Barça 1r
Sevilla 2n
Atlético 3r
Madrid 4t
Llevant 6è
Betis 7è
Getafe 8è
Espanyol 10è
Real Sociedad 13è
Valladolid 12è
València 15è
Leganés 16è
Vila-real 17è
Athletic Club 18è
Un de segona A
Sporting 12è

EL SOSTRE

Els abonats passaran per taquilla, i el Barça i el Madrid serien el premi gros
L’accés a quarts sobrecarregaria el mes de gener amb un total de vuit partits

DOS PUNTS DE VISTA

Granell voldria un rival accessible i Portu s’estimaria més jugar amb un primera espasa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)