2a divisió FEF

Un esprint a final d’any

2a divisió B. El Barça B, que encara no ha trobat una línia regular de resultats però té el quart a 4 punts, tancarà el 2018 rebent el Lleida (primer) i desplaçant-se al camp de l’Hèrcules (segon)

La segona B és una categoria disputadíssima i tenir jugadors de quirats no garanteix l’èxit immediat. El Barça B hi va aterrar aquest estiu amb una plantilla rejovenida amb la fita clara de tornar a segona A per la via ràpida. De moment, però, al conjunt de Xavier Garcia Pimienta li costa trobar una línia regular de resultats que el consolidi entre els quatre primers. De fet, després que una bona ratxa dugués el filial blaugrana a la tercera posició en la jornada 8, l’equip va començar a mostrar-se irregular. Així, ha sumat 10 punts dels últims 24, fet que l’ha allunyat d’una zona de play-off que, per fortuna, no cau gaire lluny gràcies a la darrera victòria a Badalona. Entre el Barça B i l’Atlètic Balears (quart) només hi ha una diferència de 4 punts. El repte que té ara l’equip és acostar-s’hi abans de l’aturada de Nadal. La fita, però, no serà fàcil, ja que els blaugrana tenen dos partits molt complicats: demà reben la visita d’un Lleida en estat de gràcia, que és el líder i ha sumat 16 dels darrers 18 punts en joc, i la setmana que ve els toca desplaçar-se al camp de l’Hèrcules (segon). El tècnic, Xavier Garcia Pimienta, confia plenament en la capacitat dels seus. “Aquests jugadors estan preparats per competir contra els millors i la darrera victòria ens ha donat moral”, afirma el tècnic del Barça B. “El repte de rebre el líder sempre et motiva molt i, després, buscarem una segona victòria contra un rival amb jugadors amb molt de nivell. En tot cas, si oferim la nostra millor versió tenim moltes possibilitats de guanyar els dos partits”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)