Girona

Pablo Machín

Entrenador del Sevilla

“Ha pogut semblar més senzill del que ha estat”

El retrobament amb el Girona no podia ser més rodó per a Pablo Machín. Ja abans de començar el partit, es va abraçar a la gespa amb exjugadors, amb Quique Cárcel, amb membres del cos tècnic i fins i tot es va anar a fer un selfie amb un grup d’aficionats gironins. Un cop al camp, el seu Sevilla va aconseguir el desè triomf seguit davant l’afició, encantada amb el rendiment de l’equip. I després va explicar el que havia sentit. “Abans del partit, sí que estàs amb gent, amb excompanys que no només són això sinó també amics. Però un cop roda la pilota, tampoc he tingut cap dificultat a saber que soc un professional, i tinc molt clar que la meva banqueta és a la dreta i que qui vull que guanyi és el Sevilla.” Machín va admetre que el Girona els havia plantejat força més dificultats en la primera part que en la segona. “Si ens quedem només amb el regust final, ha pogut semblar més senzill del que ha estat. Ens hem enfrontat amb un molt bon rival, i crec que ells tenien molt clar que volien aprofitar la seva superioritat quant a l’energia, després d’haver jugat nosaltres dijous. La primera part ha estat un duel molt bonic, de tu a tu, i les disputes marcaven el desenvolupament. Qualsevol hauria pogut marcar primer. Ells han tingut una ocasió molt clara. Crec que ha estat una primera part força equilibrada.” Res a veure amb la segona: “Arran del gol, que ja venia amb una empenta nostra des de l’inici, hem estat superiors. El 2-0 ens ha donat més tranquil·litat, ells s’han obert més i al contraatac hem pogut fer algun gol més.” A Machín, li van preguntar si havia estat el millor partit del Sevilla: “No ho sé, ho hauríem d’analitzar. L’eufòria i la immediatesa del partit t’ho poden fer pensar. Jo estic molt content perquè hem demostrat ser un equip madur. Hem controlat diversos aspectes del joc que, coneixent com de bé fa moltes coses el Girona, fan que doni molt mèrit a la victòria. I també en la primera part. Hem sabut competir-la molt bé i trobar el nostre moment. Ha estat un molt bon partit. No sé si el millor, però un dels millors segur que sí.”

Interpel·lat pel que veu de seu en aquest Girona, Machín va dir: “El Girona no és ni de Pablo Machín ni de cap futbolista. Les persones passem, les que queden són les entitats. Qui vulgui veure similituds o mèrits de Machín ho podrà valorar així. L’entrenador és Eusebio, i està fent una temporada molt bona. Farà una bona feina i no tindrà cap tipus de problema a assolir l’objectiu ineludible. I avui està demostrant que té capacitat per il·lusionar-se.” També l’afició del Sevilla, s’està il·lusionant, amb l’equip lluitant al capdamunt de la classificació: “Si tenen permís per somiar? Sí, sí, però és que mai ho he prohibit.”

LA PRIMERA PART

“Ha estat un duel molt bonic, de tu a tu. Qualsevol dels dos equips hauria pogut marcar”

TRIOMF VALORAT

“Coneixent com fa de bé les coses el Girona, dono molt de mèrit a la victòria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)