2a divisió FEF

Oportunitat perduda

2a divisió B. El Sabadell no pot aconseguir la tercera victòria consecutiva en topar amb un Alcoià molt defensiu que en va fer prou amb un gol a l’inici

sabadell 0 alcoià 1

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Nico, Migue, Àngel (Pol, 72’), Adri Cuevas, Josu, Antonio, Néstor, Gato (Felipe, 60’) i Arturo.ALCOIÀ:Bañuz, Barrera, Navarro, Tomás Ruso, Primi, Córcoles, Fomeyem, de Lerma, Lino (Rubén López, 80’), Omaba (Hermosa, 67’) i Vicente Pérez (Nieto, 92’).GOLS:0-1 (18’) Lino.ÀRBITRE:Caucelo Sace.T.G.:Als locals Néstor i Josu; i als visitants Lino i Navarro.PÚBLIC:1.886 espectadors a la Nova Creu Alta.

El Sabadell va veure truncada la seva escalada cap a la zona noble amb una derrota a la Nova Creu Alta en la visita de l’Alcoià. Els alacantins es van dedicar tot el partit a mantenir l’ordre en defensa i a no cometre errors, però en van fer prou d’encertar en la seva primera arribada a l’àrea i van saber resistir davant un conjunt arlequinat molt poc clarivident en atac.

Ja des del primer minut els de Toni Seligrat van aconseguir el control total de la possessió perquè l’Alcoià, voluntàriament, li va cedir. Els visitants van sortir amb un plantejament molt defensiu; però, tot i això, van ser els primers a amenaçar la porteria rival... i van encertar. Després d’una bona jugada per la banda esquerra de Navarro, Lino va rematar al fons de la xarxa (18’). I encara hauria pogut ser pitjor, perquè en el 24’, en una jugada calcada, el davanter visitant va tornar a rematar, però en aquesta ocasió Roberto va poder evitar el gol.

A partir d’aquí, el Sabadell va començar a reaccionar, i Migue, a la mitja hora de joc, va donar el primer avís amb un xut des de la frontal, mentre que en el tram final, Arturo i Adri Cuevas ho van provar amb el cap en dues rematades gairebé consecutives que no van trobar porteria. El problema és que després de la represa, tot i que el guió va continuar sent el mateix –domini total arlequinat–, les aproximacions a les àrees van desaparèixer i, amb Bañuz i Roberto com a espectadors, l’Alcoià va poder mantenir l’avantatge per la mínima sense excessius patiments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.