2a divisió FEF

El Cornellà cau a casa i haurà de remuntar

Copa Federació. El Poblense, de la tercera divisió balear, s’endú l’anada dels vuitens de final gràcies al seu encert de cara a porteria

CORNELLÀ 1 POBLENSE 2

CORNELLÀ:Sergio, Blasco, Héctor Camps, Roman (Manucho, 65’), Ricard, Fall (Goldar, 45’), Jaume, Sánchez, Juan, Miguel Fernández i Gaspar (Peque, 58’).POBLENSE:Pau, Álvaro, Pep Vidal, Damià, Miquel Jaume, Facu, Jaime (Aitor, 83’), Plomer, Nico, Lucas (Víctor, 58’) i Diego (Saul, 72’).GOLS:0-1 (8’) Plomer. 1-1 (49’) Miguel Fernández. 1-2 (64’) Víctor.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:al local Héctor Camps; al visitant Saúl i al tècnic Troya.

El Cornellà s’ha complicat la vida en la copa Federació després de caure a casa ahir al migdia contra el Poblense, de la tercera divisió balear. L’equip visitant va aprofitar el seu encert de cara a porteria per encarrilar una eliminatòria que es decidirà a Sa Pobla.

El Cornellà va començar dominant, però un contraatac després d’un servei de córner va donar l’avantatge al Poblense. Després d’un gran esforç, els verds van aconseguir empatar gràcies a un xut ras de Fernández ja en el segon temps, però Víctor va tancar el partit amb un llançament de falta que va signar el triomf visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)