Un gol en el 90’ allarga la mala ratxa de l’Ascó al seu estadi

Debut. En la seva estrena, Toni Romero va salvar un empat en el tram final

ascó 1 fund. grama 1

ASCÓ:Eudald, Pato, Artur, Josep Ramon, Bernat, Toldrà (Xavi Jaime, 66’), Peke (Jani, 68’), Joan Domingo, Bertomeu, Marcel Messeguer i Masqué (Riki, 84’).FUNDACIÓ GRAMA:Toni Texeira, Joel, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Buba, Ñiito, Lolo (Cristóbal, 52’), Pluvins (Roberto Morales, 85’), Adri Díaz i Cristo (Omar, 77’).GOLS:1-0 (5’) Masqué. 1-1 (90’) Cristóbal.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:Als visitants Lolo, Rojas i al tècnic Romero.COMENTARI:No hi ha manera: en el primer partit de la sèrie de sis seguits que jugarà a casa, l’Ascó tampoc va poder aconseguir estrenar el seu caseller de victòries com a local. I això que ho va tenir ben a prop, però un gol de Cristóbal en el minut 90 ho va evitar. La Grama, per la seva banda, que estrenava Toni Romero com a entrenador, segueix sense aixecar el cap i ja suma sis jornades sense guanyar. El punt, però, encara és positiu per als colomencs, sobretot tenint en compte com va començar el partit. En el minut 5, Texeira va salvar el primer xut de Toldrà, però Masqué va marcar a pler. El gol li va provar al conjunt verd, tot i que les seves arribades es van limitar a un parell de xuts llunyans. Però tot va començar a canviar després la represa: Buba, en el 50’, ja va avisar i el partit va començar a fer baixada cap a la porteria d’Eudald. Fins que, en el 90’, Cristóbal va donar un punt als colomencs.