Girona

La bèstia negra ‘colchonera’

Gesta. Cinc partits després, el Girona continua sense perdre contra l’Atlético i es converteix en el primer equip a fer-li tres gols al Wanda

L’Atlético no se’n surt amb el Girona i, cinc partits després, el conjunt orientat per Diego Pablo Simeone continua sense guanyar l’equip gironí. Cinc empats es registren en els cinc duels que han disputat: en la lliga el curs passat, 2-2 i 1-1, i aquesta campanya 1-1 en la lliga, i 1-1 i 3-3 en la copa.

No troba la fórmula, doncs, El Cholo per superar el conjunt blanc-i-vermell, que s’ha convertit en la seva bèstia negra, ja que és l’únic equip al qual s’ha enfrontat més de tres vegades que no ha aconseguit derrotar. A més, amb el resultat d’ahir el Girona va trencar uns quants registres que tenia l’Atlético entrenat pel preparador argentí i que semblaven gairebé impossibles d’assolir. I és que el conjunt dirigit per Eusebio es va convertir en el primer a deixar Simeone sense quarts de final de la copa i el primer, també, a eliminar-lo després d’empatar a un a domicili en l’anada. Una altra dada per a la història és que els gironins són els primers que marquen tres dianes com a visitants al Wanda Metropolitano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)