Girona

Quique Setién

Entrenador de Betis

“El Girona sempre ens compromet”

Protagonista d’una gran temporada, a cinc punts d’Europa amb un partit menys en la lliga, i viu en totes les competicions que disputa, l’Europa League i la copa, el Betis rep el Girona. Ho fa precisament arrossegant encara la ressaca de la classificació per a quarts de final, després de jugar dijous a la nit a Anoeta contra la Real Sociedad, un fet que ha molestat en el club sevillà. “Ens queixem com també poden fer-ho els altres equips als quals també els afectarà. Nosaltres vam arribar a les tres del matí i encara hi ha jugadors molt cansats. Ens podien haver posat el partit a les 18.30 h o a les 20.45 h”, va protestar ahir el tècnic del conjunt verd-i-blanc, Quique Setién, sobre l’horari del partit d’avui, que no ha permès als seus jugadors descansar tant com ell hauria volgut.

Pel què fa a l’equip gironí, el preparador bètic va advertir del potencial que té. “Sempre ens ha compromès molt. Té bons futbolistes i no serà fàcil”, va assegurar. “El Girona és un gran equip, se l’ha de tenir en compte. Està allà lluitant per ser a dalt, com el Getafe. Potser no es compta amb alguns equips perquè no tenen una gran trajectòria a primera, però jo els valoro molt perquè ho estan fent molt bé”, va argumentar Setién, que preveu un matx entretingut. “Serà un partit amb alternatives, perquè no és un equip que es tanqui al darrere, sinó que et ve a buscar a dalt per fer-te mal”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)