Un penal en l’afegit deixa al Girona sense premi al camp del Betis (3-2)

1a divisió. Els gironins han aconseguit capgirar el gol inicial dels verd-i-blancs però en la segona meitat no han pogut mantenir l’avantatge

E Girona ja suma set jornades sense vèncer i aquest migdia ha patit una dolorosa derrota al Benito Villamarín contra el Betis. Els d’Eusebio han protagonitzat estones de bon joc però un penal en el temps de descompte ha evitat que els gironins sumessin cap punt.

La igualtat inicial del partit s’ha vist trencada per una falta innocent a la frontal de l’àrea feta per Porro. Tello, amb molt d’encert, ha transformat el llençament en l’1-0 (12’). La pressió elevada i la possessió dels locals han fet patir al Girona, que no ha començat a créixer fins passada la mitja hora de joc. Una pèrdua en defensa de Barragán s’ha convertit en la jugada de l’empat gironí. Aleix Garcia ha sigut el golejador (35’). Fins al descans, l’equip d’eusebio ha estat molt més endollat i això s’ha traduït en el segon gol: Portu ha pressionat Pau López, i la pilota ha acabat al cap de Doumbia que amb el cap ha confirmat la remuntada del Girona (43’).

La segona part no ha començat gaire bé pels gironins que han vist com el col·legiat anul·lava un gol a Marc Bartra per fora de joc. De fet, la dinàmica de la segona meitat ha sigut d’un Betis més incisiu i un Girona tímid en atac i centrat en les tasques defensives. En el minut 54, un contraatac conduït per Canales ha acabat amb un xut de Loren des de la frontal que restablia la igualada al marcador.

A l’últim sospir

Fins al final, el bagatge ofensiu dels blanc-i-vermells ha sigut molt pobre, i el Betis ha assetjat constantment l’àrea de Bounou. Ja en l’afegit i quan semblava que la resistència tindria com a premi un punt, Douglas Luiz ha comès penal sobre Lo Celso i Canales, des dels onze metres ha marcat el 3-2 definitiu.