2a divisió FEF

El Girona encarrila el retorn de Maxi Villa a Peralada

2a divisió B. L’uruguaià, que va deixar un gran record el curs passat, és la gran opció per reforçar una posició en què el filial i el primer equip van molt curts d’efectius

La secretaria tècnica del Girona està treballant des de fa dies per reforçar els carrils del filial, una posició que ha estat minvada d’efectius pel salt de Valery al primer equip. El gran candidat per fitxar pel Peralada és un vell conegut: l’uruguaià Maxi Villa. El carriler ja va jugar el curs passat al club xampanyer en qualitat de cedit pel Nacional i va oferir un rendiment espectacular a la banda dreta, convertint-se en un dels jugadors més utilitzats tant per Arnau Sala en la primera volta com per Chicho en la segona. Tot i això el Girona va decidir no executar a l’estiu l’opció de compra que tenia sobre el jugador, ja que va considerar que havia d’assumir una inversió massa important per tenir només la meitat dels drets del futbolista. La situació ha canviat en els últims sis mesos, i és que al Nacional –el club ha acabat guanyant la lliga– Maxi Villa no ha tingut l’oportunitat de fer-se un lloc al primer equip i no ha gaudit dels minuts que desitjava. Per això el Girona ha tornat a considerar el jove de 21 anys una opció interessant, perquè segurament el podria treure a un preu més assequible que al juny.

Que Maxi Villa conegui el club i que ja treballés amb Chicho és un altre avantatge. Si s’acabés confirmant el seu fitxatge, l’uruguaià seria el segon reforç per al Peralada d’aquest mercat d’hivern –la setmana passada es va fer oficial la incorporació del seu compatriota Boselli, que arribarà al febrer– i ocuparia la fitxa que queda lliure a la plantilla després que Pedro Porro fes el salt definitiu al Girona. D’aquesta manera, si el Peralada volgués incorporar algun futbolista més hauria d’anar acompanyat d’una sortida.

Amb un ull a Montilivi

Si el perfil de Maxi Villa interessa al Girona és, en part, perquè el carriler seria una opció més per al primer equip en una posició en què va molt curt d’efectius. De fet, el de Montevideo ja sap el que és jugar amb el Girona, perquè Machín li va donar una oportunitat en la tornada de copa contra el Llevant. La seva actuació va convèncer i per això, si acaba arribant, no seria descartable veure’l vestint la samarreta del Girona algun dia, amb l’únic condicionant que amb el primer equip ocuparia plaça d’extracomunitari.

A LA SEGONA

El Girona no va executar l’opció de compra al juny, però ara torna a l’ofensiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)